Man arresterad pga förstörd Hello Kitty tandborste på Walt Disney World

Walt Disney World

Uppenbarligen finns det människor som inte är riktigt vettiga!

Igår utspelade sig en absurd händelse på ett av Walt Disney Worlds lyxigaste hotell : Animal Kingdom Lodge.

Gästerna i rum 7854 saknade sina väskor och det visade sig att de hade råkat bli levererade till rum 7845 istället. När en manager knackade på dörren blev hon insläppt och gästerna i 7845 medgav att väskorna fanns där. Men, de tänkte inte lämna ifrån sig dem eftersom de var upprörda p.g.a. en söndrig Hello Kitty tandborste. Det är oklart hur tandborsten gick sönder, om det var hotellets fel eller familjens. När managern sa att det inte kunde ske precis då blev paret aggressiva och knuffade ut henne ur rummet.

Polisen blev tillkallad och trots 10 minuters knackande på dörren och att de identifierade sig som poliser vägrade paret öppna. Inte förrän polisen hotade med att tränga sig in med våld och arrestera paret öppnades dörren.

Kvinnan i familjen började då verbalt attackera managern och peka med fingrar i ansiktet på henne. När hennes man såg detta försökte han slå ner polisen och blev därför nerbrottad på golvet och belagd med handbojor och arresterad. Hans fru lugnade dock inte ned sig av detta utan gav sig verbalt och fysiskt på en av hotellets säkerhetsvakter. Hon blev också nerbrottad på golvet, men slapp föras till arresten. Hustrun tilläts stanna i hotellrummet för att ta hand om parets barn!

http://www.orlandosentinel.com/news/breaking-news/os-disney-luggage-mixup-guest-arrest-20160106-story.html#nt=outfit

Disney's Animal Kingdom Lodge

Ett fantastiskt hotell som vi bodde på 2014

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer