Läsaren Lena skickade brev och foton från sin semester till Disneyland Paris

Disneyland Paris

Lena och hennes familj kontaktade mig eftersom de skulle resa till Disneyland Paris och behövde lite råd. Jag hjälpte dem med råd och tips, samt skrev ett individuellt schema till dem om hur de kunde gå och i vilken ordning de kunde gå till de olika attraktionerna för att undvika köer.

Familjen har nu kommit hem, och lena skrev ett brev till mig och skickade dessutom bilder som hon vänligt nog låter mig visa er. Lena och hennes familj bodde på Disneyland Paris lyxigaste hotell: Disneyland Hotel.

Nu har vi varit hemma en vecka och lyckats smälta vår upplevelse något... Vi är så sjukt nöjda med vår semester och hela resan blev så himla bra! Mycket är din förtjänst - din blogg och din planering gjorde så stor skillnad! Även att kunna ställa de här små frågorna till någon som varit där innan var så skönt - så stort stort tack till dig!!

Vi bodde bara våningen över badet, på andra sidan hotellet sett från receptionen. Det var väldigt skönt! Dessutom mycket smidigt att gå in till parken.

Det finns också bilder från frukost och middag på Inventions, som ligger i mitten av hotellet på andra våningen. Det är så maffigt där! Dessutom god mat 😊 där hade vi också några meet n greet... barnen var så lyckliga!

Vår mealplan var Hotel Fullboard. Det innebär i vanliga fall middag på hotellet och lunch over counter i parken. Men eftersom vi bodde på just Disneyland hotell fick vi äta på tre av bufférestaurangerna istället - Agrabah café, Plaza gardens och Restaurang des stars. Gott och rikligt med mat på alla tre! Särskilt desserterna är helt otroliga 😊
Ytterligare en sak vi fick eftersom vi bodde på just detta hotellet var varsitt extra fastpass per dag (de var dock inte personliga) som vi kunde använda när vi vill förutom mellan 13-16. De var guld att ha!

Att åka i början av september funkade över förväntan. Måndag till onsdag var det väldigt tomt i parken och vi kunde åka allt vi ville. Ingen trängsel och inga köer! Det blev mer i slutet av veckan men med lite planering funkade det också. Dessutom hade vi ju sett det mesta och kunde välja och vraka då...

Eftersom Johan är allergisk mot nötter och mandel var vi lite oroliga för det... Men det fanns väldigt tydliga papper på alla restauranger. Man frågar första personen som sitter och tar emot i dörren, så får man papperna. Det finns en bild på det också.

Det var nog allt just nu... undrar du något eller har problem med bilderna är det bara att höra av sig!

Kram Lena

​Lena skickade mängder med foton till mig, som jag kommer att använda i ett senare inlägg om hotellet. 

Tack Lena för dina vänliga ord, dina foton och din feedback. 

Alla bilder tillhör Lena Elmberg med familj

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer