Köpa biljetter till Disneyland Paris

Disneyland Paris

Jag får många frågor om biljetter till Disneyland Paris. Ska man köpa dem i förväg? Var köper man de billigast? Om jag köper dem hemifrån, hämtar jag ut dem i parkerna då? Kan jag gå ut ur parkerna och gå in igen?

Det finns inte lika många varianter av biljetter till Disneyland Paris som till de andra Disneyparkerna världen runt, så det är inte så svårt att sätta sig in i.

Ska du bo på ett av Disneys hotell, så behöver du inte fundera mer. Biljetterna ingår alltid (om du inte har bokat biljetter via ett utväxlingsprogram) och du har biljetter för alla dina dagar. En 4-nätters vistelse ger alltså biljetter för 5 dagar. Du kan gå ut och in i båda parkerna så många gånger som du vill.

Ska du inte bo på Disneys hotell måste du först och främst bestämma dig för hur många dagar du vill spendera i parkerna.

KÖP ALLTID BILJETTERNA HEMIFRÅN! Det är alltid billigare att köpa dem hemifrån och du slipper kön till biljettluckan.

När du har bestämt dig för antal dagar, så gå in på Disneyland Paris hemsida och titta på biljetter. Beroende på hög- respektive lågsäsong så kan priset på biljetterna skilja sig åt, så kolla noga på var det står. När du har valt biljetterna kan du välja på att skriva ut dem hemifrån, eller betala en mindre avgift för att få dem hemskickade.

En seriös biljettförsäljare är GetYourGuide som jag använder om jag inte bor på ett av Disneys hotell. Använder du min privata länk får jag en liten kommission, men det kostar inte dig något extra.

Endagsbiljetter kan du välja med 1-park eller 2-park. D.v.s. vill du bara gå in i en av parkerna räcker det med en endags-biljett för 1-park. har du bara en dag att avvara och inte har varit på Disneyland Paris tidigare, så välj en 1-parks biljett och gå in på Disneyland Park, det blir för stressigt att försöka att hinna med båda parkerna. Behöver du biljetter för 2 eller fler dagar, så ingår alltid båda parkerna och du kan gå fram och tillbaka mellan parkerna.

Oavsett vilken biljett som du väljer, så kan du alltid gå in och ut ur parken så många gånger som du vill.

​Alla bilder är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

disneysemester
disneysemester,
Vad underlig, jag har själv gjort det flera gånger. Det är den officiella sidan som du försöker boka från?
Hmmm, skicka gärna ett mail på disneysemester@gmail.com så ska jag se om jag kan förstå vad som är fel.
mvh Maria
nouw.com/disneysemester
Tania
,
Ok, har mailat dig. Hoppas att det går!
disneysemester
disneysemester,
Hej igen Tania! Jag har fått ditt mail. Jag kollar lite och hör av mig ikväll eller senast imorgon.
nouw.com/disneysemester
Tania
,
Tack, vad snällt! ❤️
Maria
IP: 82.99.3.229