Köpa biljetter till Disneyland Paris

Disneyland Paris

Jag får många frågor om biljetter till Disneyland Paris. Ska man köpa dem i förväg? Var köper man de billigast? Om jag köper dem hemifrån, hämtar jag ut dem i parkerna då? Kan jag gå ut ur parkerna och gå in igen?

Det finns inte lika många varianter av biljetter till Disneyland Paris som till de andra Disneyparkerna världen runt, så det är inte så svårt att sätta sig in i.

Ska du bo på ett av Disneys hotell, så behöver du inte fundera mer. Biljetterna ingår alltid (om du inte har bokat biljetter via ett utväxlingsprogram) och du har biljetter för alla dina dagar. En 4-nätters vistelse ger alltså biljetter för 5 dagar. Du kan gå ut och in i båda parkerna så många gånger som du vill.

Ska du inte bo på Disneys hotell måste du först och främst bestämma dig för hur många dagar du vill spendera i parkerna.

KÖP ALLTID BILJETTERNA HEMIFRÅN! Det är alltid billigare att köpa dem hemifrån och du slipper kön till biljettluckan.

När du har bestämt dig för antal dagar, så gå in på Disneyland Paris hemsida och titta på biljetter. Beroende på hög- respektive lågsäsong så kan priset på biljetterna skilja sig åt, så kolla noga på var det står. När du har valt biljetterna kan du välja på att skriva ut dem hemifrån, eller betala en mindre avgift för att få dem hemskickade.

En seriös biljettförsäljare är GetYourGuide som jag använder om jag inte bor på ett av Disneys hotell. Använder du min privata länk får jag en liten kommission, men det kostar inte dig något extra.

Endagsbiljetter kan du välja med 1-park eller 2-park. D.v.s. vill du bara gå in i en av parkerna räcker det med en endags-biljett för 1-park. har du bara en dag att avvara och inte har varit på Disneyland Paris tidigare, så välj en 1-parks biljett och gå in på Disneyland Park, det blir för stressigt att försöka att hinna med båda parkerna. Behöver du biljetter för 2 eller fler dagar, så ingår alltid båda parkerna och du kan gå fram och tillbaka mellan parkerna.

Oavsett vilken biljett som du väljer, så kan du alltid gå in och ut ur parken så många gånger som du vill.

​Alla bilder är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Om jag skulle köpa en biljett nu ingår de också typ åkattraktioner eller kommer de tillkomma senare när man väl kommit in
disneysemester
disneysemester,
Hej Mailin! När du köper en biljett till en Disneypark (inklusive de båda parkerna på Disneyland Paris) så ingår alla attraktioner, shower och parader. Det enda som inte ingår är mat, souvenirer, parkering om du kommer med bil och inte bor på ett Disneyhotell (samt ev hyra av sulkys). När du har köpt dina biljetter så är det som sagt enbart mat och ev souvenirer som du behöver budgetera för.
nouw.com/disneysemester
Malin
,
(1) https://www.getyourguide.se/paris-l16/disneyland-paris-biljetter-t19562/

(2) https://www.getyourguide.se/paris-l16/flerdagarsbiljett-till-disneyland-paris-t62718/?partner_id=VACI9KG&utm_medium=online_publisher&placement=content-middle#booking-assistant

Hej, Malin igen! jag och min pojkvän ska åka dit och vara på Disneyland 9-10 juli, alltså två dagar. Tänker jag fel nu eller blir det inte ”bättre” att välja länk 1 där det är endagars biljett (2 parker) fast att man köper 4 stycken biljetter istället för att välja länk 2 där man köper två dagars biljetter fast priset är lite dyrare (2 parkr r). Blir det konstigt eller funkar det lika bra att välja länk 1, eftersom det är billigare.
Vi vill alltså gå ena parken ena dagen och den andra parken andra dagen för så billigt som möjligt.

hoppas du förstår vad jag menar

mvh
disneysemester
disneysemester,
Hej igen Malin!
Du tänker helt rätt. Det blir billigast att köpa två st endagsbiljetter (1 park per dag) än per person om du inte vill gå mellan parkerna. Den enda nackdelen med det är att Walt Disney Studios Park stänger tidigare (oftast kl 19) och du kan då inte gå in på Disneyland Park efteråt. Men, det kan det vara värt om man utnyttjar dagen bra.

Har du några fler frågor så svarar jag gärna på dem. För längre och mer utförliga frågor - svar är det enklast att maila mig på disneysemester@gmail.com
annars svarar jag självklart här också.
mvh Mia
nouw.com/disneysemester
Malin
,
Hej igen haha! En sista fråga (hoppas vi).. om jag nu köper 4 stycken endagars biljetter till mig och killen kommer man då välja på plats vilken park man går in i, tänkte så jag inte råkar låsa alla 4 biljetter till en park Om jag nu skulle välja den billigare varianten. Eller är de specifika biljetter för park1 och park2?

Mvh malin
disneysemester
disneysemester,
Hej Malin!
Jag har ju redan svarat dig via mail, men om någon annan undrar så är dina biljetter inte låsta till en park utan du bestämmer själv den dagen som du är där.
Mvh Mia
nouw.com/disneysemester
Maria
,
Hej. Om man säger att man är fransk och bokar hotell och biljett via Disney land Paris hemsida. Blir resan 300euro billigare. Kan det bli något problem? Jag pratar inte franska. Vet du något om det?
disneysemester
disneysemester,
Hej! Det är inga som helst problem att boka via andra länders hemsidor. Det har jag själv gjort flera gånger. Du måste skriva in en fransk adress, men det måste inte vara en riktig adress utan du kan hitta på en. Alla dokument och bekräftelser kommer till din mail.
nouw.com/disneysemester
Tania
,
Hej! Försökte göra det med en fransk adress men gick inte igenom när jag skulle betala, har försökt med både adress och telefonnummer. Kan du hjälpa mig?
disneysemester
disneysemester,
Vad underlig, jag har själv gjort det flera gånger. Det är den officiella sidan som du försöker boka från?
Hmmm, skicka gärna ett mail på disneysemester@gmail.com så ska jag se om jag kan förstå vad som är fel.
mvh Maria
nouw.com/disneysemester
Tania
,
Ok, har mailat dig. Hoppas att det går!
disneysemester
disneysemester,
Hej igen Tania! Jag har fått ditt mail. Jag kollar lite och hör av mig ikväll eller senast imorgon.
nouw.com/disneysemester
Tania
,
Tack, vad snällt! ❤️