Kan man hyra barnvagn / stroller / sulky på Disneyland Paris?

Disneyland Paris

Ska du besöka Disneyland Paris med yngre barn så är det en bra ide att använda en egen barnvagn eller hyra en på plats. Du kommer att gå mycket i parkerna och små ben blir fort trötta. Det är också bra att låta de minsta ta en liten "powernap".

Har du möjlighet att ta med din egen vagn, så är det det bästa alternativet. Du kan hyra en sulky på Disneyland Paris, men de är inte särskilt bekväma, och går inte att fälla helt.

Det kostar ca €20 per dag att hyra en sulky och du måste också betala en deposition på €75 som du får tillbaka när du lämnar tillbaka vagnen. Det finns två platser att hyra sulky på: På Disneyland Park hittar du det direkt till höger efter att du har kommit under järnvägen. På Walt Disney Studios Park är det direkt till höger efter grindarna, innan du går in i Studio 1. På morgnarna är det ofta kö, så se till att du har god tid på dig. Märk din vagn med ett färgglatt band eller något liknande eftersom det är så många vagnar i parkerna är det lätt hänt att någon annan råkar ta din vagn. Det blir också lättare för dig att hitta er vagn efter en attraktion.


Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar