Jobba på Disneyland Resort Paris?

Disneyland Paris

Många frågar mig om jag skulle vilja jobba på Disney. Mitt svar är självklart: JA!!!

Just nu söker arbetsförmedlingen efter personal till Disneyland Resort Paris. Tyvärr kan jag inte franska, vilket förutom engelska är ett tvång. Disneyland Resort Paris är faktiskt den enda Disneypark i världen som är tvåspråkig. Alla som arbetar där ska behärska minst engelska och franska. 

Mitt drömyrke hade varit att arbeta på Castaway Cay (Disney's privata ö i Karribean), på någon av Disney Cruise Lines skepp eller som guide på Walt Disney World i Florida. 

Men om DU vill arbeta på Disneyland Resort Paris, så tveka inte uran sök: 

http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande...

Vill du jobba på Disneyland i Paris?

Nu söker Disneyland svenskar för säsongsanställning i deras nöjespark i Paris. De behöver allt från hotellreceptionister, butikssäljare och kundtjänstmedarbetare till servitörer och tivoliarbetare.

För att kunna få något av jobben måste du kunna prata engelska och franska och gärna fler språk.

De söker bland annat hotellreceptionister, butikssäljare, gästvärdar, attraktionsförare, inom kundtjänst, biljettförsäljare, serverings- och barpersonal. För att kunna söka behöver du vara minst 18 år, vara serviceinriktad och ha goda kunskaper i både franska och engelska. Anställningarna är från två till åtta månader och påbörjas under perioden mars till juli till och med augusti/september

— Det är en trevlig och omväxlande arbetsplats som ger ett jättebra tillfälle att få träffa människor från andra europeiska länder. Förutom språkkunskaper ska man vara serviceinriktad och bra på att ta människor, säger Catarina Ystehed, Euresrådgivare som jobbar med utlandsjobb på Arbetsförmedlingen i Solna.

Arbetstiden är 35 timmar per vecka. Arbetsgivaren erbjuder personalbostäder och subventionerade måltider och resor. Du får också gratis entré till nöjesparken och rabatterade priser i butiker, restauranger och hotell.

Låter det intressant? Då ska du skynda dig att skicka in din ansökan som ska vara på engelska eller franska. De som går vidare kommer att kallas till intervjuer med representanter för Disneyland i Stockholm den 4-5 februari. Intervjuerna görs på franska.

Mer information om jobben hittar du på Disneylands webbplats.

http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande...

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer