Hotell på Disneyland Paris: Disney's Newport Bay Club

Disneyland Paris
Newport Bay Club har 4 nycklar av 5 och är nyrenoverat sedan 2016. Hotellet är riktigt vackert och är utseendemässigt min favorit på Disneyland Paris.


Du kan läsa familjen Stenes recension av hotellet här: Recension Newport Bay Club

Newport Bay Club en lite lyxigare herrgård vid kusten. Det är gångavstånd till parkerna på ca 15 minuter, enligt Disney. Men, du kan alltid ta gratisbussarna som går ofta. Skulle du vilja köra egen bil har du självklart gratis parkering till parkerna. Men, det går snabbare att gå från Newport Bay Club till parkerna än att köra bil, köra genom tullstationerna, parkera enligt angivelser och ta rullbandet + gå till parkerna.

Rummen som det finns att välja på är:

  1. Standardrum med en Kingsizesäng eller två dubbelsängar. Mot avgift kan du få utsikt över Lake Disney
  2. Admiral's Floor rum med en stor säng eller två dubbelsängar. Mot avgift kan du få utsikt över Lake Disney. Admiral's Floor är Newport Bay Club's finare del som har en egen reception och kaffe och te tillgängligt. Det är dock inte större eller bättre rum i den här kategorin.
  3. Admiral's Floor familjerum för upp till 6 personer. Här finns två dubbelsängar samt två bäddsoffor. Rummet är större och eftersom det ingår i Admiral's Floor har du en egen reception samt kaffe och te tillgängligt.
  4. Sviter på olika storlekar med sovrum och vardagsrum. Bor du har får du tillgång till det exklusiva VIP FastPass som ger dig direkt tillgång till alla FastPassköer i parkerna.
Newport Bay Club har två restauranger, varav en är en bufférestaurang, samt en bar. Det finns också en stor inomhus och utomhuspool och ett litet gym. Det finns en litet lekrum inomhus samt ett TV-spelsrum (mot avgift). Naturligtvis finns det också en affär med Disneysaker.
Alla foton tillhör Ulrica P och publiceras med hennes tillåtelse.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer