Hjälp med Disneysemester

För de som planerar sin Disneysemester, oavsett om det handlar om Disneyland Resort Paris, Walt Disney World, Disneyland eller en Disneykryssning, så hjälper jag gärna till med råd och tips. 

Walt Disney Studio Park, Disneyland Paris

I min blogg finns det massor med tips om Disneyland Paris, men även en del från de andra Disneyresorterna runt om i världen. Det finns också en hel del att läsa om Disney Cruise Line. Hittar du inte det du söker, så maila mig gärna. Jag svarar så snabbt och utförligt som jag kan. I mån av tid så hjälper jag gärna till med att individualisera tips för just din vistelse.  

Jag med Kalle Anka, Magic, Disney Cruise Line 

En som tog kontakt med mig i det ärendet var Maria. Hon skulle åka till Paris med sina två söner på 5 och 10 år och ville besöka Disneyland Paris. Maria och jag hade diskussioner om vilka attraktioner som pojkarna kunde uppskatta och även om olika boende och andra tips. Jag skrev även ihop ett schema för hur hon och pojkarna kunde gå i Disneyland Park för att hinna med "det viktigaste" eftersom de bara hade en dag i parken. Maria driver den välskrivna bloggen Ensamma mammans värld där hon skriver om sina resor ihop med sina två pojkar. Här är inlägget om Disneyland Paris: Ensamma mammans värld

Förvirrad? Massor med frågor? Maila mig!

Alla bilder är privata och från någon av våra Disneyresor

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer