Guidebok om Paris och Disneyland Paris

Disneyland Paris, Disney-vardag

Det finns många guideböcker om Walt Disney World i Florida, men för Disneyland Resort Paris är det sämre.
En bok som har massor av information om Paris är Första Klass Reseguider om Paris.

Du kan hitta en nyare upplaga här: Första Klass Reseguide Paris

Den här guiden rekommenderar jag varmt om du ska uppleva Paris också och inte bara Disneyland Resort Paris. Den har mängder med info om maten, förslag på restauranger, boende och sevärdheter. Här finns också kartor och förslag på olika dagar beroende på vad just du vill uppleva.

Boken är mycket bra om du vill veta mycket om Paris, men den saknar det mesta om Disneyland Paris. Det blir mycket tydligt när man ser att Louvren har fått 10 sidor och Disneyland Paris bara 4.

Sidorna om Disneyland Paris är intressanta och täcker grundläggande fakta om parkerna även om det märks att guiden inte är uppdaterad på de senaste attraktionerna.
Ett par saker stämmer dock inte, som att FastPass ingår på alla Disneyhotell. Det diskuteras inte heller alls att det är nödvändigt med reservationer på de populäraste restaurangerna.

Vill du lära dig mer om Paris så läs den här guideboken. Vill du lära dig mer om Disneyland Resort Paris så finns det mycket mer att läsa och lära sig i min blogg under rätt kategori än i den här boken.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer