God morgon!

Disneyland Paris

Jaha - då var det redan tisdag. 

>

Idag ska jag klura lite och fundera ut vad jag ska skriva om. Jag är inte färdig med Disneyland Paris (kan man bli det?) och i eftermiddag kommer ett inslag om vad jag brukar ha i min ryggsäck när jag besöker Disneyland Resort Paris. Visst kan man gå in där utan att ha något mer med sig än en plånbok och sina biljetter, men jag gillar att vara förberedd ;) Min familj sparar både tid (som vi använder till att njuta av allt som parken har att erbjuda istället för att stå i kö) och pengar.

Är det något speciellt som DU vill att jag skriver om? Är det något speciellt som du vill veta mer om? Skriv gärna en kommentar, så svarar jag gärna eller varför inte skriver ett inlägg om det som just DU vill veta. 

Ha en Tink-er-iffic Tisdag!

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Tja jag driver nystartade tecknatforum.se ( community och nyhetsportal kring och för alla som gillar animerat så som Disney, Simpsons, Naruto osv) och är i behov av lite användare för att få igång sidan på allvar. Jag har jobbat ett tag med sidan för att få det att vara så användarvänligt som möjligt och hoppas att det gillas. http://tecknatforum.se/