Frukost ingår inte längre på Disneyland Paris efter 28/3-2017

Disneyland Paris

I det tysta har Disneyland Paris genomfört en förändring på sina hotell. Fr.o.m. 29/1-2017 ingår inte längre frukost när du bor på ett av Disneys hotell. Tidigare har frukost ingått på alla Disneys hotell, med undantag för Davy Crockett Ranch där frukosten togs bort för 2 år sedan. När du bokar ett Disneyhotell står det numer att frukost inte ingår, men det är många som kommer att missa det eftersom det tidigare var en självklarhet.

Frukost kommer fortfarande att ingå om du bokar rum på Club Level på de hotell som har de mer exklusiva concierge rummen. 

Det går att köpa till frukost via Disneys Meal Plans. Det finns olika typer av Meal Plans där frukost ingår och man kan också boka en Meal Plan som enbart gäller frukost.

Priset är inte fullständigt fastställt, men enligt kundtjänst som jag pratade med, så kommer priset att bero på hotellkategorin.

Enligt samma medarbetare så kan priset ändras, men just nu är priset utsatt till:

10€ per person och dag för boende på Seqouia Lodge, Hotel Cheyenne, Hotel Santa Fe och Davy Crocket Ranch

15€ per person och dag för boende på Newport Bay Club och Hotel New York

20€ per person och dag för boende på Disneyland Hotel


Rabatter kommer att finnas för barn, men de var inte officiella enligt henne.


Jag har hört lite andra priser på olika diskussionsforum, men alla verkar vara överens om att 10€ är det lägsta priset. På Disneyland Paris hemsida finns ingen info om priserna alls.

Det här är uruselt gjort av Disneyland Resort Paris.

Det finns inte kylskåp på rummet, så det finns inte så mycket att välja på för familjer som ska besöka parkerna. Visserligen kan man köpa något inne i parkerna, men det är ändå ett hutlöst sätt att tjäna pengar på sina gäster. När man bor på Disneys hotell, så har man inget riktigt bra alternativ för frukost. Hotellens frukostar är inget speciellt, och det är definitivt inte värt den extremt höga prislappen.

Det här är skamligt gjort av Disneyland Resort Paris. jag hoppas att de i alla fall kommer att göra en liten Grab 'n Go sektion på hotellet för enkla saker som yogurt eller liknande att ta med sig.


Mitt tips är att på vägen till parkerna gå inom Starbucks eller McDonalds på Disney Village. Ett annat alternativ är den lilla butiken vid stationen som ligger 2 min från ingången till parkerna. Visserligen är den liten med ett mycket begränsat utbud, men jag hade absolut inte betalat priset på hotellen.


Hotel New York är ett trevligt och fint hotell, men frukosten är ingen höjdare och jag hade absolut inte betalat det hutlösa priset för den.

Fotona är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer