Frost/Frozen attraktion kommer till EPCOT

Walt Disney World

Frost/Frozen är den populäraste tecknade film någonsin. Detta gör att Walt Disney World har "Meet and Greets" i Disney's Magic Kingdom, med extremt långa väntetider på upp till 5 timmar!!! Det har också funnits ett specialevent med parad, kröning, sånger och aktiviteter i Disney's Hollywood Studios. 

Anna och Elsa kommer att möta sina fans i Norges paviljong på EPCOT

Det har länge ryktats att Maelstrom som är en attraktion i Norges paviljong på EPCOT ska ändras till att nu inkludera karaktärerna från filmen. Maelstrom är en resa i en vikingabåt genom Norge där man bl.a. får möta troll och riskera att åka utför ett vattenfall. Efter åkturen kan man se en film om Norges nutida historia där mycket fokus ligger på fiske och olja. Den omgjorda attraktionen kommer att vara en resa in i Arendelle, med karaktärerna, många av de populäraste sekvenserna och sångerna kommer att finnas med. I Norges paviljong kommer det också att finnas möjlighet att träffa Anna och Elsa. Disney har inte berättat ett datum när det här kommer att vara färdigt. Disney släppte den här nyheten igår kväll, och har reda fått mycket kritik från gäster som vill behålla originalattraktionen. Med tanke på Frost/Frozen: s populäritet är det dock ingen risk att Norges paviljong kommer att vara utan gäster. 

Båtarna i Maelstrom kommer säkert att ändras till att passa in i temat

De kända trollen kommer också att försvinna och ersättas med rullande snälla troll från filmen.

Nämligen de här 

Nedan kan du se en POV video av Maelstrom 

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

flactemb
,
We are conducting an academic survey on this. Please share your thoughts and opinions about Frozen and it's impact on tourism and what should be done with the Norway Pavilion and Maelstrom ride at Epcot. Please take our anonymous survey iin Norwegian at: https://no.surveymonkey.com/s/NorgeEpcot