Frågor och svar - feedback

Disneyland Paris

Jag får många frågor om Disneyland Paris och hjälper gärna till med svar och olika scheman beroende på vad som behövs inför besöket. En del frågor och svar tar jag upp här eftersom jag tror att många kan ha nytta av dem. Malin skrev till mig för ett tag sedan, och hennes frågor med mina svar fanns att läsa i min blogg. Hon och hennes familj har nu kommit tillbaka från sin semester på Disneyland Paris och skrev därför och berättade om sina intryck. Det uppskattade jag mycket, och efter att ha fått Malins tillåtelse att publicera hennes brev kommer det här

Hej!


Nu har vi varit på Disneyland och barnen hade nog gärna stannat längre. Vädret var lite sådär vilket var positivt i sig då det var väldigt lite köer. Barnen älskade de flesta attraktionerna men Buzz var naturligtvis mest populär så den åkte vi många gånger. Men Pirates var också den i topp. De, framförallt 4 åringen, blev jätterädda på bergochdalbanan som var en gammal träbana när den började i mörker vilket vi inte hade fattat och av Ratatouille, vilken jag tyckte var riktigt bra. I övrigt gillade de nog allt de kunde göra utifrån längd, vi gick inte in i spökhuset. Din beskrivning var jättebra, framförallt för att förstå hur allt var uppbyggt och vad alla attraktioner var. Då det inte va så mycket kö och då en del attraktioner var stängda till och från pga tekniska fel gick det inte att följa helt men användbar var den.

Perfekt åka när det inte är så mycket folk så barnen kan åka favoriterna många ggr utan att bli alltför less på köer.


I övrigt kan jag rekommendera taxiföretaget is prestige
http://www.interserviceprestige.com/ Vi bokade på nätet i förväg, skriver in flygtider och de har gratis jättefina barnstolar och fina bilar. När vi kom stod de inte utanför terminalen så jag ringde var han där på 30 sek. Inga problem alls. Kontant betalning, hälften efter första resan och hälften när man kommer till flygplatsen.

Ha det bra.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer