Fotobok från sommarens semester i Florida

Disney-vardagInnehåller affiliate-länkar

I samarbete med Smartphoto

Jag försöker att åka på minst en Disneysemester om året och däremellan drömmer jag mig tillbaka och tittar på foton från våra upplevelser. Jag fick möjlighet att göra en fotobok i samarbete med Smartphoto och valde att göra en i storlek Large med hårda pärmar från vår sommarsemester till Florida och Walt Disney World. Jag har tidigare gjort mindre fotoböcker från våra kryssningar, men jag är så nöjd med den större storleken. Du får plats med många större foton per sida och de hårda pärmarna gör fotoboken tåligare.


När du väljer att handla en valfri fotobok hos Smartphoto.se bidrar du samtidigt till en bättre värld. En fotobok = ett nytt träd 🌳 Den 4 mars startade Smartphoto kampanjen ”en fotobok - ett nytt träd” där du som skapar och beställer din fotobok hos smartphoto.se är med och bidrar till Vi-skogens fantastiska arbete! När du beställt en fotobok, så toppar Smartphoto detta med att skänka ett träd. Detta oavsett vilken storlek, format och pris som din fotobok har

Koden MARIA30 ger dig 30% rabatt på ett köp över 150 kr, rabattkoden är giltig i 14 dagar, så passa på att beställa nu. Varför inte göra något roligt av alla bilder som du har från dina semestrar? Nu när vi troligtvis inte kan åka på semestrar under sommaren, så är det extra roligt att titta tillbaka på tidigare resor.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer