Förändring av attraktionen Pirates of the Carribean

Disneyland Paris

Disney Parks Blog kom igår med stora nyheter om attraktionen Pirates of the Carribean.

Pirates of the Carribean på Disneyland Paris är under renovering med nypremiär den 24/7. Disneyland Paris kommer att få karaktärer från de kända filmerna tillagt i den klassiska attraktionen. Disneyland Paris version har fram till nu varit den enda versionen av attraktionen som har varit mest lik den ursprungliga versionen och har inte haft Captain Jack Sparrow eller någon av de andra karaktärerna från filmerna tillagda.

Disney Parks Blog berättade igår att Captain Barbossa också kommer att vara med i attraktionen, men den riktigt stora nyheten är att en av de mest kända scenerna i attraktionen kommer att ändras för att bli mer familjevänlig. Scenen när piraterna auktionerar ut kvinnor och det kända repliken "We wants the redhead" kommer istället att bli en scen där piraterna auktionerar ut en get och ett golvur. Troligtvis kommer också dem populära rödhåriga kvinnan göras om till en kvinnlig pirat. Disney Parks Blog meddelade också att ändringar i scenen också kommer till Magic Kingdoms version.

Disneyfans är i uppror på olika sociala medier. En del fans menar att det alltid finns utrymme för förändringar och att scenen inte hör hemma i en modern attraktion och att scenen för tankarna till nutida trafficking. De flesta är dock mycket uppretade och tycker att Disney har gått för långt. Attraktionen är en av de få attraktionerna som finns kvar av de som Walt Disney själv var med och utformade. Många menar också att pirater gjorde hemska saker och att allting inte kan vara politiskt korrekt. En scen där en pirat jagade en kvinna har sedan tidigare blivit ändrad till att en kvinna jag en pirat med en kvast. En av de tidigare Imagineers har sagt att de i så fall borde ändra attraktionens namn till "Boyscouts of the Carribean".

Jag tycker att den här ändringen är sorglig, och att eftersom attraktionen snart inte har något kvar av sin ursprungliga version kan de lika gärna göra om den till att fullständigt handla om filmerna. Attraktionen Pirates of the Carribean inspirerade till filmen, och nu känner jag att det inte finns mycket kvar av ursprunget.

Det här är inte scenen med auktionen, men den är ändå snart förändrad.

Fotona är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

DisneyVärld
DisneyVärld,
Nej vad tråkigt! Även om jag aldrig besökt Disneyland så blir jag lite bitter. Jag vill ju såklart se attraktioner som funnits länge, gärna från Walt Disneys tid, när jag besöker parken för första gången. 😊
nouw.com/disneyvärld
disneysemester
disneysemester,
Det finns mindre och mindre kvar av det som Walt var med och utvecklade. Visst behövs förändring och Walt Disney var definitivt för förändring. Men, vissa saker borde lämnas ifred.
nouw.com/disneysemester