FastPass+ rekommendationer för Hollywood Studios på Walt Disney World

Walt Disney World

FastPass+ är ett bra sätt att undvika köer till de populäraste attraktionerna.

Jag har skrivit om hur FastPass+ fungerar här: FastPass+ på WDW och hur man ska tänka när man väljer sina FastPass på Walt Disney World här: Välja FastPass på WDW.

Idag är det dags för mina rekommendationer för dina 3 värdefulla FastPass val på Hollywood Studios på Walt Disney World i Florida.


Hollywood Studios är den park som jag just nu hade undvikit. Visserligen finns 2 av mina favoritattraktioner här, men just nu håller parken på att utvidgas med två nya "länder": Star Wars Land och Toy Story Land. Detta gör att många attraktioner har tagits bort för att ge plats för allt det nya, och det minskar väsentligt antalet attraktioner i parken. Just nu känns parken som en halv dags park. Men, det finns fortfarande bra attraktioner, och är du ett Star Wars fan ska du inte missa parken, eftersom det inte bara finns en Star Wars attraktion här, utan du kan få träffa Chewbacca och Kylo Ren.

Mina rekommendationer för FastPass+ på Hollywood Studios är:

  1. Toy Story Mania: Det här kan vara den mest roligaste attraktionen på hela Walt Disney World, och den har alltid långa köer. Du åker i vagnar och "skjuter" med en liten kanon på 3D mål. Ibland krossar du porslin, ibland skjuter du pilar på ballonger. Koppla ihop det med att tävla med familjen om vem som får högst poäng och du vill åka om och om igen.
  2. Rock N' Roller Coaster featuring Aerosmith: Det här är en intensiv berg och dalbana inomhus med loopar och korkskruvar som startar med en enorm acceleration. Det är min favorit av berg och dalbanor.
  3. Star Tours: Det är inte bara Star Wars fan som gillar den här attraktionen. Du sitter i ett rymdskepp och får följa med på en tur och råkar hamna i strid med Dart Vader. Sätena kränger och det känns som du är med i historien.

Bubblare:

Tower of Terror: Ett skräckfyllt 13 våningar fritt fall. Det är inte en chans att du hittar mig här, men många gillar den.

Muppet Vision 3D: Jag är mycket förtjust i den här roliga filmen, men kön brukar inte vara så lång att du behöver FastPass.

Toy Story Mania är kanske den roligaste attraktionen på hela Walt Disney World enligt mig. Men, redan direkt vid öppning är kön 30 minuter, för att sedan bara växa och växa.

Rock N' Roller Coaster featuring Aerosmith är ett måste om du gillar berg och dalbanor. Att åka med ljus och Aerosmith musik synkat till banan är helt otroligt.

Alla gillar Star Tours. Sedan de ändrade attraktionen finns det flera olika slut som varieras så du måste åka många gånger om du vill se alla.

Vem vill köa med alla de här för att åka Star Tours? Inte jag, alltså använder jag FastPass+.

The Twilight Zone Tower of Terror har ett fantastiskt tema, men är inget för mig. Efter en mörk färd i ett övergivet hotell faller hissen som du sitter i 13 våningar ner. Som om inte gravitationen nog, så dras hissen ner så att kraften blir ännu större!

Mupparna är alltid roliga och med 3D effekter blir det ännu bättre. Den här attraktionen passar alla, oavsett ålder.

Om du är osäker på om några av attraktionerna kanske inte passar dig, så kolla på Youtube efter POV videor.

Här kan du hitta mina FastPass+ tips för de andra 3 parkerna på Walt Disney World:

FasPass+ på Magic Kingdom

FastPass+ på EPCOT

FastPass+ Animal Kingdom

Alla bilder är privata och tillhör mig

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar