FastPass+ rekommendationer för Animal Kingdom på Walt Disney World

Walt Disney World

Jag har förklarat om FastPass+ på Walt Disney World här: FastPass+ på WDW . Jag har också diskuterat i grova drag hur man kan tänka när man ska välja de där 3 attraktionerna som man "reserverar" tid till med hjälp av FastPass+ :Välja FastPass+ attraktioner


I 4 avsnitt kommer jag att skriva om vilka attraktioner som jag tycker att du ska överväga att välja. Det är naturligtvis enbart mina val, och vad som passar dig och din familj kan vara annorlunda. Men, mina val beror mycket på hur populära och unika attraktionerna är. Är du inte säker på om attraktionerna passar er, så se POV videos av attraktionen på Youtube.

Den första Walt Disney World parken som jag vill berätta om är också den med minst attraktioner med FastPass+ :

Animal Kingdom

Animal Kingdom är en park som inte bara är en nöjespark, utan också delvis ett Zoo. Här finns många attraktioner, men en hel del attraktioner består av att se på olika djur eller se olika djurshower och till dem behöver du inget FastPass.


Mina val för FastPass+ på Animal Kingdom är

  1. Expedition Everest : Det här är mitt absoluta förstahandsval för attraktioner på Animal Kingdom. Det är en fartfylld berg och dalbana med ett fantastiskt tema som börjar redan i kön.
  2. Kilimanjaro Safari : Den här attraktionen ska du inte missa. Du åker i safaribussar och ser giraffer, lejon, antiloper och mängder med andra djur på nära håll.
  3. Kali River Rapids: Det här är en attraktion som du inte ska missa om du kommer till Walt Disney World under de varmare månaderna (d.v.s Februari-November + ev December och Januari :) ). Här åker du 8st i en rund flotte i vilda forsar bland vatten som sprutar lite varstans och vattenfall. I början av kön står skylten: "You will get wet, you may get drenched". Det stämmer bra, du kommer att bli blöt, och några blir genomvåta.

Bubblare:
Dinosaur : Här åker du i en jeep bakåt i tiden för att rädda en dinosaurie och i mörkret flyr du ifrån en blodtörstig dinosaurie
It's tough to be a bug: En 4D film där du får möta krypen från "Ett småkryps liv". Mängder med 3D effekter och doft/känsel utlovas.

Min favoritattraktion Expedition Everest ligger inuti berget.

Kön till Kilimanjaro Safari kan bli rejält lång om du inte använder FastPass+

​Det här är de attraktionerna som jag hade bokat med FastPass+ . 

Här kan du hitta mina rekommendationer för FastPass+ till de andra parkerna på WDW:

FastPass+ på Magic Kingdom

FastPass+ på EPCOT

FastPass+ på Hollywood Studios

Alla bilder är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer