Erbjudande just nu för Disneyland Paris : Den franska hemsidan

Disneyland Paris

Det finns nästan alltid olika erbjudande och rabatter att leta efter när du planerar att besöka Disneyland Paris, speciellt om du är ute i god tid. De vanligaste erbjudande gäller för boende på något av Disneys egna hotell, och då ingår inträdesbiljetterna.

De olika ländernas sidor har olika erbjudande, men du kan alltid boka via dem online. Jag har varit i kontakt med Disneys kundtjänst flertalet gånger, angående dessa erbjudande och alltid fått samma svar. Det går att boka paketen med erbjudandet oavsett vilket land som du bor i via webben, men du kan inte boka via telefon. Ibland måste du skriva in en fejkadress, men din bekräftelse kommer via mail. Det är riskfritt att boka så här, så kolla alltid vilket erbjudande som passar dig bäst, och vilket som blir billigast för dig. Mina inlägg om de erbjudande som finns tillgängliga just nu på de andra hemsidorna hittar du här: Erbjudande Engelska hemsidan

Här har jag samlat de olika erbjudanden som finns på den Franska hemsidan: Erbjudande Frankrike


1.

Jusqu’à -30% sur votre séjour *

+

séjour GRATUIT pour les - de 7 ans **

(30% på vistelsen+gratis för barn under 7 år)

Måste reserveras före den 28/9 och gäller för ankomster mellan 3/8-30/9-2016


2.


Jusqu'à -35% sur votre séjour

+

Séjour GRATUIT pour les -12 ans*

(35% rabatt+ barn under 12 år gratis)

Bokning före 23/8 för ankomster mellan 14/10-2016 - 31/1-2017

Vilket erbjudande som passar dig och din familj bäst, vet du bara efter att ha räknat på de olika erbjudanden som finns. Om du inte kan franska är det bra att översätta med hjälp av t.ex. google, så att du inte missar det finstilta. Jag har själv bokat via den franska sidan, och jag kan inte franska. Det r inte så svårt som det låter.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer