Erbjudande för Disneyland Paris : Den tyska hemsidan

Disneyland Paris

Det finns nästan alltid olika erbjudande och rabatter att leta efter när du planerar att besöka Disneyland Paris, speciellt om du är ute i god tid. De vanligaste erbjudande gäller för boende på något av Disneys egna hotell, och då ingår inträdesbiljetterna.

De olika ländernas sidor har olika erbjudande, men du kan alltid boka via dem online. Jag har varit i kontakt med Disneys kundtjänst flertalet gånger, angående dessa erbjudande och alltid fått samma svar. Det går att boka paketen med erbjudandet oavsett vilket land som du bor i via webben, men du kan inte boka via telefon. Ibland måste du skriva in en fejkadress, men din bekräftelse kommer via mail. Det är riskfritt att boka så här, så kolla alltid vilket erbjudande som passar dig bäst, och vilket som blir billigast för dig. Mina inlägg om de andra ländernas erbjudande kan du hitta här:

 Svenska erbjudanden Franska erbjudanden Engelska erbjudandenPå den tyska hemsidan: Erbjudande Tyskland kan du just nu hitta de här 2 erbjudanden:


1.

Bis zu 25% sparen & Halbpension inklusive

+

Kinder unter 7 inklusive

(Upp till 25% + halvpension + barn under 7 år gratis

Boka senast 14/11 för vistelse mellan 1/11-16/12 - 2016 samt 2/1-28/3 -2017


2.

Julerbjudande:

Bis zu 25% sparen

+

Kinder unter 7 inklusive

(Upp till 25% rabatt + barn under 7 år gratis)

Boka senast 14/11 för vistelse mellan 16/12 - 2016 - 1/1-2017


Om det är det tyska erbjudandet eller de från de andra hemsidorna som passar dig bäst, vet du när du har räknat på det och kontrollerat detaljerna. Kan du inte tyska, så använd ett översättningsprogram.

​Vilket erbjudande passar dig bäst?

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer