Disney's Vero Beach Resort

Disney's Vero Beach Resort ingår i Disney Vacation Club, men de har "vanliga hotellrum också. Det är en av bara två Disneyhotell som är strandhotell (alla andra ligger nära parkerna), det andra är Disney's Hilton Head. Disney's Vero Beach Resort ligger på Floridas östkust, i Vero Beach, ca 1,5h från Orlando.


Hotellet är ett Deluxe hotell och har under 2016 genomgått en renovering av rummen. Några rum kvarstår, och renoveringen kommer att vara klar under första halvan av 2017.

Hotellet är otroligt vackert och har genomgående ljusa färger.

Alla rummen i huvudbyggnaden är vanliga hotellrum, och finns med eller utan havsutsikt. Rummen har två dubbelsängar, ett badrum, kyl, micro, kaffebryggare, byrå, garderob, platt-TV, bord med 2 stolar, garderob, kassaskåp, byrå och balkong.

I tre stora byggnader finns DVC rummen. Deluxe Studios är ett rum, med en queen-size säng, en bäddsoffa (varianten som viks ut till en riktig dubbelsäng), ett badrum, mindre köksdel, byrå, garderob, platt-TV, bord med 2 stolar, garderob, kassaskåp, strykbräda, strykjärn, byrå och balkong. Köksdelen är en liten vrå med kyl, vask, kaffebryggare, micro, brödrost, papperstallrikar, bestick samt "riktiga" muggar och glas. Du får diskmedel, kökssvamp, diskhandduk, konservöppnare och vinöppnare.

1- bedroom Villas har ett vardagsrum med kök. I vardagsrummet finns bäddsoffa, fåtölj som viks ut till en enkelsäng, köksbord med stolar, platt-TV och byrå. Köksdelen har kaffebryggare, brödrost, kyl, micro, spisplatta, ugn och diskmaskin. Köksdelen är fullt utrustad med kastruller, servis, bestick och det mesta annat som behövs i ett kök. Naturligtvis finns ett badrum och du har också en tvättmaskin och torktumlare i ett utrymme. I sovrummet finns en king-size säng.

2-bedroom Villas är detsamma som 1-bedroom förutom att de har ett extra sovrum och två badrum.

Det finns 6st Cottages som är fristående hus som har 3 sovrum alla med ett eget badrum på nedanvåningen och på ovanvåningen finns kök, vardagsrum och två balkonger.

Man kan inte vara säker på att få havsutsikt, men vi fick en liten del iaf. Det finns tre våningar, och jag bad om ett rum högt upp. Jag är glad för att jag fick 2:a våningen, även om 3:e hade varit optimalt. Första våningen har mycket insyn, så jag är förvånad över att de inte "kostar" mindre poäng.

Till vänster syns en av de sex "beach cottages".

Poolen är stor och det finns mängder med solstolar.

Barnen uppskattade verkligen vattenrutschkanan som gick ganska fort.

Vågorna vid stranden var enorma. Det enda som jag har att klaga på när det gäller hotellet är att du var tvungen att hyra solstolar på stranden. Det fanns två olika varianter och även parasoll till uthyrning. DVC medlemmar fick rabatt, men trots det, så borde de vara tillgängliga för hotellgäster gratis.

Även om det inte syns på bilden var det många som arbetade i receptionen och jag fick aldrig vänta mer än 5 minuter.

I huvudbyggnaden finns det möjlighet att låna/hyra spel och handkontroller till Playstation 4 och X-Box One som det finns två av varje bredvid lobbyn. Hotellet har mängder med aktiviteter för hela familjen under hela dagen och du kan också spela minigolf, boule och shuffleboard. På rummen finns en blue ray spelare, och mängder med filmer går att hyra i affären (är du DVC medlem är det gratis).

En del av hotellet är ett spa där du kan boka behandlingar.

På andra sidan vägen har hotellet två tennisbanor, en basketkorg, en volleybollsplan, en fotbollsplan och en paviljong för grillning och picknic. Du kan låna all utrustning till aktiviteterna på Ebb & Floos vid poolen. Grillredskap finns att låna i lobbyn.

På hotellet finns också en restaurang, en mindre snabbmatsrestaurang med grab&go varor och det finns även en bar med en pubmeny.

Under husen finns parkeringsgarage, och här finns också ismaskin, samt tvättmaskin och torktumlare som är gratis för hotellets gäster att använda. De av oss som inte bor i 1-3 bedroms Villas har ju inte tvättmaskin och torktumlare, så därför går det bra att använda dessa. Det finns tvättmedel att köpa i en maskin utanför.

Ismaskin

Vikbord

Vi använde aldrig utrymmet, men för längre vistelser kan det vara bra.

Vi uppskattade verkligen hotellet och kommer gärna tillbaka. Det har en avslappnad atmosfär och är otroligt vackert.

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer