Disney's Polynesian Resort

Walt Disney World

Disney's Polynesian Resort ligger på Walt Disney World i Florida och är en av Disneys Deluxe hotell. Den räknas till de tre främsta tillsammans med Disney's Contemporary Resort och Disney's Grand Floridian. Alla tre ligger nära Magic Kingdom med egen Monorail som går mellan hotellen och Magic Kingdom.

Alla hotellrum ligger i mindre 3 våningsbyggnader.

Det finns vanliga rum och sedan Disney Vacation Club rum. Disney Vacation Clubs rum ligger i tre olika byggnader och har alla en bäddsoffa och en mindre pulldown säng förutom en dubbelsäng. Det finns också en vask med kaffebryggare micro, brödrost och kyl.

Alla rum har balkong och vetter mot trädgård eller sjön. En del har också utsikt mot Magic Kingdom som ligger tvärs över sjön.

DVC rummen har två badrum. En med vask och dusch och det andra med vask, toalett och badkar.

Det finns 3 affärer i huvudbyggnaden, varav en även har lite mat som mjölk, bröd, vin och yoghurt. Det finns även två restauranger, Ohana och Kona Café, ett café och en snabbmatsrestaurang, Captain Cooks.

Det finns två pooler, varav en med vattenrutschbana. Du har fantastisk utsikt mot fyrverkerierna på Magic Kingdom från stranden, men vattenbrynet är avskärmat med staket efter den hemska olyckan för ett tag sedan där en ung pojke blev dödad av en alligator inte långt härifrån.

Disney Vacation Club har även ett antal lyxiga bungalows. Här finns flera sovrum, en egen veranda med vadpool och utsikt över fyrverkerierna på Magic Kingdom och fullt kök.

Utsikt från balkong med sjöutsikt. Bungalows i bakgrunden.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer