Disneys övergivna vattenpark River County

Walt Disney World

Disneys första vattenpark River County öppnade 1976 på Walt Disney World och blev mycket populär. Den hade en gammaldags känsla som förutom vattenrutschkanor pooler hade en stor naturlig pool med vatten från Seven Seas Lake som gränsar till Disney 3 lyxigaste hotell. Senare öppnade även Disney's 2 andra vattenparker: Blizzard beach och Typhoon Lagoon.

Efter 11 September följde en stor minskning i besökare på Walt Disney World, och River County öppnade inte igen under säsongen. Vattenparken övergavs och öppnade aldrig igen.

Parken som den såg ut förr.

Eftersom vattenparken bara övergavs och allting har legat intakt och naturen har tagit över mer och mer under 15 år, så är det en mycket populärt plats för människor att smyga in på och titta på hur den ser ut idag. det finns många filmer på Youtube. det är självklart förbjudet, och blir man fast så riskerar man förutom böter att bli livstid portad från alla Disneys områden.

Parken som den ser ut idag

Det är kusligt att titta på alla bilderna från parkern.

Det har förekommit många spekulationer om vad som ska hända med parken och området, och i dagarna kom det nyheter om vattenparken från Disney.

De berättar jag om i nästa inslag

Jag äger inga av bilderna

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer