Disneyland Resort Paris - Walt Disney Studios del 1: Front Lot

Disneyland Paris

Walt Disney Studios del 1: Front Lot

<
På väg...

Jag har tidigare noggrant gått igenom Disneyland Park som är den äldsta delen av Disneyland Paris, har du missat de inläggen så hittar du dem här:

Disneyland Park del 1: Main Street USA

Disneyland Park del 2: Frontierland

Disneyland Park del 3: Adventureland

Disneyland Park del 4:1 Fantasyland

Disneyland Park del 4:2 Fantasyland

Disneyland Park del 5: Discoveryland

Walt Disney Studios består av 4 olika världar och idag ska jag gå igenom den första som man möter när man kommer till Walt Disney Studios: Front Lot. 

Ingången till Walt Disney Studios ligger mycket nära grindarna till Disneyland Park. När vi har gått igenom säkerhetskön med väskkontroll och dragit våra biljetter kommer vi till ett öppet torg med affärer på båda sidor. Här finns det ofta tillfälle att få träffa olika "caracters" som t.ex. Piff och Puff eller Mimmi i galakläder. Här finns också en Musse Pigg staty, men annars är det inte värt att vänta här. Vi går in i vad som enligt kartorna kallas för en attraktion: Disney Studio 1. Jag har svårt att se varför det skulle vara nämnt som en attraktion. Visserligen är studion inredd riktigt häftigt och kommer du vid öppningstid har de en liten cermony med strålkastare, men annars är det här bara en hall som man måste gå igenom för att komma in i parken. Här finns också flera affärer och en snabbmatsrestaurang:  Restaurant en Coulisse. 


Disney Studio 1


Förutom det finns det inte mer i Front Lot. Det är utan tvekan den minsta och mest meningslösa av världarna på Disneyland Resort Paris. Det hade varit bättre om den hade ingått i någon av de andra världarna eftersom den faktiskt enbart är en transportsträcka. Disneyland Park räknas av många som den vackraste av Disneyparkerna världen runt. Walt Disney Studios har ibland tyvärr blivit utnämnd till den tråkigaste Disneyparken världen runt. Men, de senaste åren har man satsat stora pengar på att utveckla parken och den har fått flera nya attraktioner, varav flera är unika för Disneyland Resort Paris. Ett par av dem ska jag skriva om imorgon. 

<

Alla bilder är privata och från något av våra besök på Disneyland Resort Paris

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer