Disneyland Paris sommaren 2015

Disneyland Paris

Just nu är det säkert många som planerar sin semester till Disneyland Paris sommaren 2015. Vad behöver man tänka på? Jag tänker lista ett par av mina tips, och annars finns det mycket information att hitta under kategorin Disneyland Resort Paris.


Många vet inte var de ska börja sin planering av sin semester till Disneyland Resort Paris, så det kan vara bra att läsa på.

Var ska man bo?

Jag rekommenderar alltid att man ska bo på ett av Disneys hotell, beroende på att man kommer in tidigare på Disneyland Park och att det är mer praktiskt. Ofta blir skillnaden i pris inte så stor när man har räknat med biljettpriser o.dyl eftersom de ingår när man bor på Disneys hotell. Jag har skrivit mer om varför man ska välja ett av Disneys hotell här: Varför ska man bo på ett Disneyhotell på DIsneyland Resort Paris . I bloggen kan du också hitta information om alla Disneys hotell på Disneyland Resort Paris.

Disneyland hotel är deluxehotellet (foto från disney.com)

Har det någon betydelse var man bokar?

När man ser ett erbjudande från t.ex. Ving eller Sembo är det lätt att tro att det är det mest fördelaktiga just då. Glöm inte att samma erbjudande i princip alltid finns via Disney's egen hemsida. Du kan också kolla in den engelska och Franska sidan (det gör alltid jag). De har oftast andra erbjudande. Välj det erbjudande som passar din familj bäst. Det går alldeles utmärkt att boka via t.ex. den engelska sidan, jag har flera gånger sparat ett par tusenlappar på det.

När ska man åka?

Det är alltid trevligt att åka till Disneyland Resort Paris, men jag undviker helst andra halvan av juli fram till slutet av Augusti. Det är som mest folk i parkerna då eftersom de franska skolbarnen går på sommarlov då. Samtidigt är det ordentligt varmt. Juni är en mycket bra månad, Men vilken månad som helst är bättre än ingen månad!Under högsäsong får man räkna med att det är mycket folk i parkerna

Kan man resa billigt till Disneyland Resort Paris?

En av de dyraste utgifterna är mat, men även här finns det en hel del att tänka på.

Mina bästa tips

Här kan du hitta alla mina bästa tips! Det finns länkar till mina tips för att slippa köer, tips för barnfamiljer, tips för de som åker utan barn och lite till. Mina bästa tips för DIsneyland Resort Paris

Ett annat av mina bästa tips är att under kategorin Disneyland Resort Paris läsa på om de olika "världarna" så att ni är förberedda när ni kommer dit och inte missar de attraktionerna som passar er bäst, och kanske kan få tips på vilka attraktioner ni kan hoppa över.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer