Disneyland Paris Reseblogg del 3: Dag 2 13/9

Disneyland Paris, Reseberättelse

När man bor på ett av Disneylands hotell kommer man in 2h tidigare på Disneyland Park. Tyvärr kommer man inte in tidigare på Walt Disney Studio Park. Förr har det hänt att vi har börjat med två timmar i Disneyland Park för att sedan gå över till Walt Disney Studio Park. Den här dagen skippade vi dock detta.

Det absolut bästa tipset för att slippa långa köer på vilken Disneypark som helst är att vara på plats tidigt när de öppnar. På Walt DIsney Studio Park öppnar de i princip alltid klockan 10.00, men för det mesta släpper de in gästerna iaprken ca 20 minuter, för att enklare kontrollera flödet. Inga attraktioner är öppna, men du kan i lugn och ro gå till den attraktionen som du vill åka och ställa dig i kö och 10 minuter över 10 har du redan åkt en av parkens mest populära attraktioner och kan gå till nästa.

Det är ett helt annat lugn som råder i parken så här tidigt.

Det kom lite småstänk och himlens mörka färg lovade regnskurar. Detta var bara positivt eftersom det ofta ger mindre antal besökare!

Min absoluta favorit av attraktionerna på hela DIsneyland Resort Paris är "Rock N' Roller Coaster featuring Aerosmith". Det är en intensiv berg och dalbana inomhus med loopar och korskskruvar i takt till Aerosmiths låtar. Jag var bara tvungen att åka!

VI passade på att åka lla attraktioner som vi var intresserade av. Vi vet vid det här laget vilka vi tycker om och vilka som vi kan hoppa över.

Motorshowen såg vi, och förarna var fantastiskt duktiga som vanligt.

​Mr och Mrs Incredible kom ut och åkte runt till gästernas förtjusning. 

Det finns massor med trevliga fototillfällen-

Vi åt en enkel lunch bestående av franskbröd och youghurt och gick sedan en runda för att titta på olika Disneyhotell Det första vi kom till var Disney's Sequoia Lodge. Regnet började ösa ner och vi fick springa in på hotellet. Efter bara 10 minuter klarnade det upp och vi kunde fortsätta.

Sequoia Lodge ligger i mellanprisklassen och ska påminna om ett vildmarkshotell i norra USA.


Vi gick sedan till Disney's New Port Bay Club.

Newport Bay Club räknas tillsammans med Disneyland Hotel och Hotel New York till lyxklassen. Hotellet är under renovering.

Utanför Newport Bay Club har du fin utsikt över Bay Lake och New York Hotel. Disney Village och parkerna ligger bakom luftballongen.

När renoveringen är färdig kommer hotellet säkert att se majestätiskt ut.

Tillbaka till "vårt" hotell: New York

Vi tog en lten paus på hotellet innan det var dags att gå tillbaka till Disneyland Park för att se paraden.

Nästa inlägg hittar du här: Reseberättelse del 4 dag 2

​Alla bilder är privata och från vår resa till Disneyland Paris i September

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar