Disneyland Paris boende - Sequoia Lodge

Disneyland Paris, Disney-vardag

Jag har gått igenom tre av sju olika hotell som Disney har på Disneyland Resort Paris Min favorit: DLP - Davy Crockett Ranch  och de två budgethotellen: DLP - Santa Fe och DLP - Hotel Cheyenne. Idag är det dags för den första av mellanklasshotellen: 

<
Sequoia Lodge

Disney's Sequoia Lodge

Disney ger det här hotellet 3 nycklar (av fem) medan budgethotellen får 3 nycklar. Sequoia Lodge ger känslan av att var mitt i naturen med skogen runt omkring och liknar ett bergshotell. Alla rummen har AC. Här finns lugn och ro samtidigt som det bara tar 10-15 minuter att gå till Disneyparkerna och gratisbussar går mycket ofta. Det finns "två vanliga" rumstyper att välja på och 2 som ingår i "Golden Forest Club".

  1. Standardrum med antingen 2 dubbelsängar eller en Kingsize säng. 
  2. Montanarum, med antingen 2 dubbelsängar eller en Kingsize säng. Dessa rum ligger i huvudbyggnaden och kostar extra. Vill du dessutom ha en utsikt över Lake DIsney kan du betala extra för det också. 
  3. Golden Forest Club rum med antingen 2 dubbelsängar eller en Kingsizesäng. Du bor i huvudbyggnaden och för en extra kostnad kan du få utsikt över Lake Disney. Du får också tillgång till Golden Forest Private Lounge och Disney Hotel FastPass som ger dig ett extra FastPass per dag som gäller på vilken FastPass attraktion som helst förutom mellan 13 och 16. . 
  4. Honeymoon suite med ett rum på 55kvm och stor dubbelsäng samt egen espressomaskin. naturligtvis ingår tillgång till Golden Forest Private Lounge och du får dessutom det mycket sällsynta VIP FastPass. Detta speciella FastPass ger dig direkt tillgång till alla FastPass köer i båda parkerna! 

Man förstår snabbt att kategori 3 och 4 inte är billiga alternativ, men vad är då Golden Forest Private Lounge? De som bor i de här rummen har extra service med en egen reception, en egen frukostmatsal där Disneyfigurer dyker upp varje dag och gratis varma och kalla drycker hela dagen. På eftermiddagen finns det också gratis snacks.

<
Golden Forest Private Lounge

Sequoia Lodge har en stor inomhuspool med en enkel vattenrutchkana och dessutom en utomhuspool. Här finns gott om plats att leka utomhus och naturligtvis en lekplats samt ett lekrum inomhus. TV-spelsrum (mot avgift) finns också. Butik med Disneysaker går inte att undvika och en bar finns också. Det finns två restauranger, en vanlig restaurang och en bufférestaurang. Det finns också ett litet gym och bastu. 

<
>

Pool med vattenfall och vattenrutchkana

>

Bufférestaurangen

Jag bor gärna på Sequoia Lodge som har fått en enklare renovering under senare år och numera har Bambitema på sovrummen. 

Bild från dlrptoday.com

Alla bilder är från disneylandparis.co.uk förutom den sista bilden på Standardrummet. 

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229