Disneyland Paris boende - Hotel New York

Disneyland Paris, Disney-vardag

Så har jag då kommit till det näst "bästa hotellet av alla hotell på Disneyland Resort Paris och det enda som Disney kategoriserat med 4 nycklar av 5:

<

Disney's Hotel New York 

Hotel New York ska likna ett lyxigt hotell i Art Deco stil. Hela atmosfären andas storstad samtidigt som det är barnvänligt. Det är enligt hemsidan 10 minuters gångväg till parkerna, men då går man rejält långsamt. Hotel New York ligger bredvid Disney Village och det tar ca 5 minuter att gå till parkerna. Det går gratisbussar, men det är slöseri med tid. Du har ungefär lika långt att gå ifrån busshållplatsen till parkerna som direkt från hotellet. Det finns tre olika typer av rum på Hotel New York: 

  1. Standardrum som har en stor säng eller två dubbelsängar. Mot extra tillägg kan du få ett rum söm överblickar hotellets torg. 
  2. Empire State Club rum med två dubbelsängar eller en stor säng samt en soffa. Bor du här får du alla fördelar som Emire State Club har.
  3. Empire State Club svit med stort sovrum samt vardagsrum. Du har här naturligtvis all tillgång till Empire State Club. 

Empire State Club (rumtyper nr 2 och 3) har en egen reception och tillgång till Empire State Club Lounge där det finns varma och kalla drycker under hela dagen (alkoholhaltiga drycker mot avgift) samt snacks på eftermiddagen. Alla som bor i rummen med Empire STate Club får också det exklusiva VIP FastPass som gör att man får gå i alla FastPass köer i parkerna. 

Hotel New York har både inomhus och utomhuspool. Det är faktiskt den största poolen på Disneyland Resort Paris. Det finns två restauranger och en bar (och Disney Village ligger mycket nära). Under vinterhalvåret finns det en skridskobana på Rockefeller Plaza (hotellets "torg"). Det finns ett litet gym, en tennisbana, bastu och du kan boka massage (mot avgift). För barnen finns det ett litet lekrum. Det finns också ett TV-spelsrum (mot avgift). Naturligtvis har hotellet och en Disneyaffär. 

Jag bor gärna på Disney's Hotel New York. Det är lyxigare hotell som har ett väl genomtänkt tema. Det är mycket nära till parkerna och Disney Village. 

Alla bilderna är från disneylandparis.se

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer