Disneyland Paris boende - Hotel Cheyenne

Disneyland Paris, Disney-vardag

Disneyland Paris har två olika budgethotell, Hotel Santa Fe som du kan läsa om här: DLP boende - Santa Fe. Det andra budgethotellet har ett mycket tydligt Vilda Västern tema och heter:

bild från disneylandparis.se

DIsney's Hotel Cheyenne 

Alla faciliteter och även hotellrummen är gömda bakom fasader som hade passat på vilken Vilda Västern film som helst. Hotellet är slitet, och saknar pool och AC. Men, temat på hotellet är så bra gjort att många barn älskar det här hotellet. Området har gott om plats att leka på och det inbjuder verkligen till lek. Det finns tre olika sorters rum även om de är i princip identiska på insidan:

  1. Standard rom, med en dubbelsäng och en våningssäng.
  2. Rio Grande rum, med en dubbelsäng och en våningssäng. Här har du utsikt över floden.
  3. Buffalo rum, med en dubbelsäng och en våningssäng. Här har du nära till hotellets faciliteter som restaurangen och receptionen.
Bild från photosmagiques.com

Det finns ett TV-spelsrum (mot avgift), en restaurang samt en bar/saloon. Naturligtvis finns det även en butik som säljer Disneysaker. Men, det stora dragplåstret är utomhusmiljöerna. Det tar ungefär 20 minuter att gå till parkerna härifrån, men gratisbussar går ofta. Har du med egen bil parkerar du naturligtvis gratis vid parkerna. 

Restaurang, bild från disneylandparis.se

Jag gillar Disney's Hotel Cheyenne och bor gärna här, men under de varma sommarmånaderna väljer jag hellre ett hotell med AC och pool. Nedan kan du se en video på hur området ser ut. 

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer