Disneykryssning är inte bara för barn

Disney Cruise Line

En Disneykryssning är självklart helt fantastisk för barn. Barnklubbarna har mängder med roliga saker att göra och personalen gör verkligen allt för att barnen ska trivas. De flesta barn vill aldrig lämna barnklubbarna och mer än en förälder som ska hämta sin son/dotter har gått tillbaka tomhänt eftersom barnet inte vill lämna klubben. 

Men, har verkligen en kryssning med Disney Cruise Line något att erbjuda för de som väljer att åka utan barn? Mitt svar är utan tvekan: JA! Visst finns det mycket barn på båten, men det finns gott om områden som bara är till för vuxna över 18 år. Det finns ett helt poolområde med mängder av solstolar och soffor, där alla under 18 år inte är välkomna, på Disney's nyaste båt; Fantasy finns det ett stort område ute på deck med solstolar och en vattenfontän. 

Vuxenpoolen på Magic

Skeppets restauranger har en otrolig inredning, och dess servitörer saknar motstycket. Väljer du den sena sittningen finns det mindre barnfamiljer i restaurangen. Varje skepp i Disney's flotta har dessutom en vuxenrestaurang; Palo som kostar extra att äta i. Här kan du njuta av brunch eller middag i en mycket lyxig och avslappnad atmosfär. Ingen under 18 år är välkommen här.

Palo

 I Spa-avdelningen på skeppet kan du boka behandlingar eller köpa ett prisvärt dagsbesök där du njuter av avslappningen i bastu eller på uppvärmda stenloungers. Det är naturligtvis gratis att träna på det välutrustade gymmet med en fantastisk utsikt. 

Disney Cruise Line har valt att inte ha Casino på sina skepp, och jag saknar inte dem. Men, de har ett nattklubbsdistrikt på varje skepp som är enbart för vuxna. På Disney's skepp är alla över 18 år välkomna till barerna, men är du under 21 måste du ha tillstånd från vårdnadshavare för att kunna beställa alkoholhaltiga drycker. Nattklubbsdistrikten har en större nattklubb där de varje kväll har underhållning och senare musik och dans med olika tema, t.ex. 80-tal. Det finns också en pianobar och minst en coctailbar eller champagnebar. På vissa skepp finns det även en irländsk pub som ofta har olika sällskapstävlingar för den som vill. Stämningen är toppen. Naturligtvis finns det barer lite varstans runt skeppet. 

Studio Sea, Magic
Beat Street, Magic

Under dagen finns det mycket att göra. Det finns intressanta föreläsningar, guidade turer, matlagningskurser, martiniprovning, scrapbookssessions o.s.v. DU kan har fullt upp varje dag, eller så kan du lägga dig vid poolen med en drink och läsa en bok. Din kryssning blir så avslappnad eller intensiv som du vill ha den.

The Tube, Fantasy
 

Disney Cruise Line har definitivt något för dig som funderar på en kryssning utan barn! Vi åker med Disney för den enastående servicen och för alla detaljerna, inte för att träffa Musse Pigg. Men, du kan göra det också, om du vill...

Varför inte prova Askungens stol?

Alla bilder är privata och tagna på någon av våra kryssningar med Disney Cruise Line

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer