Disneyhotell

Walt Disney World

På vår resa i USA, så hann vi bo på 3 av Disney's hotell.
Vi är Disney Vacation Club medlemmar, som är en slags time share, men mycket mer flexibelt. Vi använde våra poäng och kunde därför bo på Disneys DVC hotell, som alla ligger i Deluxe klassen och dessutom har kök, balkong och tvättmaskin och torktumlare i "lägenheten". Vi valde dock studios, och hade då bara kitchenett och tillgång till tvättstuga istället.

Två av hotellen ligger på Walt Disney World Resort i Orland, medan Disney's Vero Beach Resort är ett strandhotell på Vero Beach (Floridas östkust).
Vi älskade alla 3 hotellen. Nästa gång, så vill jag prova några av de andra hotellen.

Fantastisk utsikt från vår balkong på Disney's Polynesien Resort. Vi såg slottet på Magic Kingdom och fyrverkerierna från balkongen.

Disney's Vero Beach Resort är en av mina nya favoriter.

Animal Kingdom Lodge är vårt "home resort", och har den bästa utsikten av alla. Utanför balkongen finns en savann med bl.a. zebror och giraffer.

Alla foton är privata och tillhör mig

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

FruJarl
FruJarl,
Jag har länge funderat över Disney vacation club, hur blir man medlem och hur mycket kostar det? Vilka är förmånerna?😊
nouw.com/frujarl
disneysemester
disneysemester,
Jag kommer att göra ett inlägg om Disney Vacation Club, eftersom det är lite speciellt. I princip kan jag säga att är det Disneyland Paris som man besöker och om Walt Disney World inte finns på agendan, så är det inte något som man drar fördel av. De poäng som man köper kan visserligen användas till hotell runt om i världen, och självklart på Disneyland Paris och på Disneykryssningar. Men, förutom en bokningsavgift på $100 för hotell utanför WDW, så får man dessutom inte lika mycket för sina poäng.
Du köper ett visst antal poäng, t.ex. 150p och får då 150p per år att använda. Du kan köpa direkt via Disney och kan då använda poängen mer flexibelt , eller via andrahandsförsäljning. Du kan enbart köpa poäng via Disney i USA eller på en kryssning.
Vi köpte in oss på DVC 2013, och har använt våra poäng till en kryssning, en semester till Disneyland Paris och till 4 olika hotell på Walt Disney World. Vi har lagt ihop vad det hade kostat oss, och vi är i princip på +-0. Eftersom medlemskapet gäller i 50 år, så var det ett mycket bra beslut för oss.
Om du vill veta mer om DVC innan inlägget, så kontakta mig gärna på disneysemester@gmail.com
nouw.com/disneysemester