Disney sätter stängsel efter alligatorattack.

Walt Disney World

Efter den fruktansvärda händelsen förra veckan, när den 2-åriga pojken Cole från Nebraska blev attackerad och nersliten i vattnet av en alligator vid Grand Floridian, så har Walt Disney World gjort flera förändringar.

De tre Disneyhotellen som ligger vid stränderna av Seven Seas Lagoon kommer nu att få stängsel runt vattenbrynet. Det har alltid varit förbjudet att bada eller gå i vattnet pga risken för alligatorer, men tyvärr bryr sig många gäster inte om det, utan låter barn leka i vattnet.

Tidigare har det varit möjligt att hyra båtar och vattenskotrar på olika marinor vid Disneyhotell, men för tillfället är de uthyrningarna stängda.

Alla referenser till alligatorer i Disneys attraktioner och shower på Walt Disney World är borttagna för tillfället. T.ex. är alligatorer Louie (från Prinsessan och grodan) inte med i showen framför slottet i Magic Kingdom och på Jungle Cruise är skämtet "Parents, please watch your children, or the alligators will..." totalt borttaget.

Jennifer Vendetti tog de här bilderna på sin egen son, bara en halvtimme/timme innan den 2-årige pojken blev offer för alligatorattacken. Det här är på den exakta platsen där alligatorn tog och dödade Cole. Jennifers bilder och text har blivit kända världen över.

Det har också visat sig att flera gäster i Disney's Polynesians Bungalows har matat alligatorer från sina verandor trots att Castmembers har förklarat att det inte är tillåtet.

Staketen är på väg, i bakgrunden syns Disney's Polynesians bungalows.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

The Disney Swede
,
De har även tagit bort flotten med krokodilen Tick-Tock från paraden, och många har krävt att Disney även bör ta bort Blizzarsard Beachs maskot Ice Gator Frånö vattenparken.
disneysemester
disneysemester,
Ryktet säger att de även ska ta bort krokodilstatyerna som står runt omkring på Disneys hotell Port Orleans French Quarter.
nouw.com/disneysemester