Disney kryssningar har gott om underhållning

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line har gott om underhållning på sina skepp. Här finns gott om underhållning för hela familjen. 

Gillar du musikaler? - Det finns fantastiska Broadwayliknande musikaler ombord. Gillar du frågesporter? - Det finns flera olika typer av frågesport, med allt från Disneytema till Pirattema på frågorna. Är fyrverkerier din grej? - Disney avslutar sin "Pirate night" med fyrverkerier ombord. Vill du träffa Disneyfigurerna utan de där långa köerna som det ibland är i parkerna? - Inga problem.

Prinsessorna är populära
Vem vill inte träffa 5 prinsessor i rad?

Under dagen kan du lära dig att göra några av de mest populära rätterna som serveras i restaurangerna, vara med på scrapbookingklasser, föreläsningar om platserna som skeppet besöker, guidade turer runt skeppet och mycket, mycket mer. Allt detta ingår redan i priset för kryssningen och du behöver inte betala något för att vara med. För en extra avgift kan du vara med på Tequila och martini provning,  eller lära dig att blanda fem olika drinkar. 

Intressanta föreläsningar

Under olika kvällar i restaurangerna finns det också underhållning, kolla in videon nedan som Disney Cruise Line har släppt för härliga bilder från underhållningen på Disney Cruise Line.

Jag på Pirate night! Jag var på väg till ett möte med Captain Jack Sparrow! 

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer