Disney Cruise Magic Transatlantisk reseberättelse del 15: Disneysemestern och kryssningen är slut :(

Reseberättelse, Disney Cruise Line

Reseberättelse del 15: Lördagen den 31/5, Barcelona ; Vi åker hem 

På morgonen satte klockorna lite tidigare än vanligt, eftersom vi var tvungna att vara ute ur hytten senast klockan 8.00. All personal på skeppet är mycket upptagna under disembarkation/embarkation day eftersom alla hytter ska städas inför nya gäster, alla sopor och annat ska av skeppet, alla väskor ska av skeppet, och all ny mat ska på skeppet samt alla nya gäster ska på plats. 

Vår snygga dörr

Vi gick upp och åt frukost för sista gången i Cabanas :( Jag åt bacon som vanligt :))) med varma grönsaker och äggröra. Tyvärr gör de inga Musse Pigg våfflor sista morgonen, eftersom det tar för lång tid för dem. Lite youghurt lyckades jag också få i mig, så var det redan dags att gå av. Vi gick ut på däck och tittade ner på kajen där de redan hade fått av allt från skeppet, och nu höll på att lasta på nya matvaror. 

Vem ska nu göra towelanimals till mig varje dag?

När vi kommit av, hämtat våra väskor och gått igenom tullen gick vi till taxikön och satt i en taxi inom ett par minuter. Vi hade bokat en utflykt på 8 timmar i Barcelona, eftersom vi gärna ville se lite av staden, men tyvärr blev vårt direktflyg på kvällen till Kastrup ändrat till flyg via Oslo (!!!) till Kastrup, så vi var tvungna att ställa in utflykten. Vi åkte till flygplatsen, väntade 2h timmar där innan vi kunde checka in våra väskor och gick sedan runt lite innan det var dags att flyga till Oslo. Väl i Oslo hade vi ett par timmar på oss, så vi passade på att äta vars en baguette. 2 baguetter + 1 läsk = 200 Nkr! 

Jag hade hellre varit på Castaway Cay!

Flygturen till Kastrup var händelselös, men när vi skulle hämta våra väskor på bagagebandet fick vi en ovälkommen överraskning: Våra väskor kom inte. Efter att ha väntat rent för länge, gick vi och pratade med en trevlig tjej som kollade upp det till oss. Våra väskor var tydligen kvar i Barcelona. Jaha, det var bara att skriva en anmälan, så skulle de dyka upp hemma hos oss ett par dagar senare (de kom redan på måndagen). Vi åkte hem, och det var härligt att krama om barnen igen, jag hade verkligen saknat dem!!!

Nästa del kommer att vara en enkel sammanfattning av vår resa. 

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer