Disney Cruise Magic Transatlantisk reseberättelse del 13: Malaga

Reseberättelse, Disney Cruise Line

Reseberättelse del 13: Torsdagen den 29/5; Malaga!

Vi hade inte bokat någon tur i Malaga, utan hade tänkt gå av och gå en runda och se oss omkring. Jag och maken skippade dock det och stannade ombord. Det började bli ont om tid att njuta av våra dagar på båten, eftersom vi skulle (var tvungna!!!) att gå av i Barcelona bara två dagar senare. Roland och Elisabeth hade dock bestämt sig för att utforska Malaga, och de berättade om sina planer under frukosten i Cabanas. Som vanligt åt jag varma tomater och sparris, samt Musse Pigg våfflor, amerikanska blåbärspannkakor och bacon. Jag åt också ett pocherat ägg och en croissant. 

Malaga!

Elisabeth och Roland gick av båten och vi begav oss till vuxenpoolen och njöt av att kunna gå omkring på en nästan tom båt. Vi låg och läste och slappnade av vid poolen och gick och hämtade en och annan glass :) Jag ordnade en "float" till mig själv, d.v.s. mjukglass som jag hällde Coca-Cola över. Mums! 

Vid lunchtid var Elisabeth och Roland tillbaka de tyckte att Malaga var en fin och mysig ö. Vi gick alla och hämtade den snabbmaten som vi ville ha. Jag valde en hotdog, som var god, speciellt brödet som var gjort av majsmjöl och därför helt gult. Jag åt också en Shawarma, den var riktigt god tillsammans med Tzatziki. 

När vi lämnade Malaga satt det fullt med barn och vuxna på kajen och ropade på "Mickey Mouse". Jublet steg högt när Musse visade sig på däck. Det här var den första gången som ett av Disney's skepp stannade i Malaga.  

På kvällen åt vi i Animator's Palate och det var dags för "Drawn to Magic". Det här är en show som tidigare bara fanns på Disney's nyaste skepp; Fantasy men som nu har installerats på Magic efter renoveringen. Showen har kostat åtskilliga miljoner (dollar!) att utveckla och har vunnit många priset för bäst innovativa underhållning. Vi fick en mindre meny att välja på för att de skulle hinna med showen. Förrätten var densamma för alla, och det fanns ingen soppa eller sallad. Det fanns dock flera olika huvudrätter att välja på och två olika efterrätter. Jag valde:  

  • Appetizer: Appetizer Platter: Mozarella and tomatoes, Duck Confit and Tomatoe salsa
  • Entrée: Braised Center Cut Osso Bucco " Milanese"
  • Dessert: Raspberry Panna Cotta 

När vi satte oss till bords fick vi vars en tuschpenna och ett stort papper med instruktioner om hur vi skulle rita. Det var mycket viktigt att man höll sig inom linjerna. Våra servitörer tog teckningarna och lagom till efterrätten startade filmen. Musse Pigg gjorde så att våra teckningar "kom till liv" och dansade på skärmen. Du kan se resultatet här nedan. Min figur är den fjärde som syns, den är röd med Musse Pigg öron. Efter showen fick vi tillbaka våra teckningar med ett gyllene certifikat på att vi nu var "officiella" Disneytecknare. 

George vår "headserver"
Jay gjorde ett magiskt trick och låtsades hälla en flaska vatten över huvudet på Roland. 

Efter middagen gick vi och satte oss och tittade på folk "som vanligt". Det är mycket roligare än vad man tror. Senare på kvällen gick jag och maken och tittade på en show av "Donovan and Rebecca". Det var ett akrobatpar som tydligen har varit med i både Britain's got Talent och America's got Talent där de kom till semifinal, samt har tre Guiness World Records. Vi var dock måttligt imponerade. de var mycket skickliga, men det blev mycket tråkigt. Det passade inte oss helt enkelt. 

Donovan and Rebecca

När vi gick ut från teatern var det en mycket lång kö utanför. Maleficent skulle ha premiär dagen efter och därför var det premiär på båten en minut efter midnatt s.k. PremiEar. Vi valde att vänta till dagen efter. 

Nästa dag var vår sista hela dag på båten :( och vi hade en överraskning inplanerad för Elisabeth och Roland

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer