Disney Cruise Line kommer till Norra Europa sommaren 2015

Disney Cruise Line

Idag har Disney Cruise Line äntligen avslöjat vart de ska segla under sommaren 2015! 

Ryktet stämde, och de kommer att kommer att utgå från Köpenhamn och segla till Norge och Island, innan de åker till England. Men, de ska också segla till Ryssland och... SVERIGE! Tyvärr går det inte att få några detaljer än, eftersom bokningen inte öppnar förrän på torsdag för de här resorna. De som är Guld eller Platina medlemmar kan boka fr.o.m. imorgon, men vi är "bara" silver medlemmar. För att bli guld, måste man ha gjort minst 5 kryssningar med Disney Cruise Line. 

Turerna som gäller Sverige är troligtvis kryssningar som utgår från Stockholm och går till Ryssland. Jag vet att förra gången som Disney Cruise Line var i Sverige, var det många besättningsmän som gick en runda i Stockholm. Bl.a. vår servitör på vår senaste kryssning berättade om hur vackert han tyckte att det var i Sverige, det visade sig att han hade varit iland 1h i Stockholm 2009. För vår del ligger Köpenhamn mycket närmre, så en kryssning till Island från Köpenhamn står på önskelistan. Jag kanske skulle se till att boka på torsdag? 

Kryssningar ska man helst boka så tidigt som möjligt, de blir sällan billigare. De populäraste kryssningarna blir bara dyrare ju närmre avresedatum man kommer.  Europakryssningarna i sommar har gått upp ganska mycket från när bokningen öppnades förra våren, så det lönar sig att boka tidigt. 

Kolla in Disney Cruise Lines video om de nya destinationerna, så kanske vi ses på Disney's skepp Magic under sommaren 2015!

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar