Disney café på Harrods i London

Visste du att det finns en Disneystore på det anrika Harrods i London? Inte nog med det, det finns en Bibbidi Bobbidi Boutique också. Vad är då en Bibbidi Bobbidi Bouitique? Det är en sorts av skönhetssalong som annars enbart finns på de olika Disneyparkerna samt på två av Disney Cruise Lines skepp Här kan småflickor mellan 3-12 år bli förvandlade till sin favorit-Disneyprinsessa. De får smink, håret uppsatt och massor med glitter (pixiedusts) samt en klänning. Det här är definitivt inte billigt, men enormt populärt. Namnet kommer naturligtvis från filmen Askungen när den Askungens goda fe ger henne den ultimata makeovern inför balen.

På fjärde våningen finns Disney Caf'e. En av mina medpassagerare på min blivande kryssning i Norge är i London just nu och det är hon som har tagit bilderna och så vänligt låtit mig använda dem i bloggen.

Jag vet inte vad ni tycker, men jag blir iallafall mycket sugen på att åka till London. Tingeling i taket och Big Ben från Peter Pan pappas perfekt in på caféet tycket jag. Att man kan skymta Blixten McQueen på sidan gör att jag undrar hur mycket mer här finns att upptäcka.

Alla bilder tillhör Shae Graham; tack för att jag får använda dem!

All pictures belong to Shae Graham; thank you for letting me use them!

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

andrea.algekrans
,
Åh! Jag var i London i April. Gick in på Harrods, men ingen mer än jag verkade intresserad av att gå till Disney-delen., så det blev inte av 😡 Ångrar nu att jag inte gick dit! Men som tröst så ska jag iallafall tillbaka till Disneyland Paris i September! (Du gjorde ett schema till mig och min sambo förra året när vi besökte det för första gången) Vi längtar verkligen tillbaka!
Läst din blogg slaviskt sen jag upptäckte den. Toppen bra! 😊
disneysemester
disneysemester,
Hej Andrea!
Vad roligt att du följer min blogg! Visst kommer jag ihåg att jag skrev ett schema till dig och din sambo. Vad roligt att ni ska åka tillbaka, vi ska också åka i september. 😊
Vill du att jag gör ett nytt schema för er, så hör bara av dig! 😄
Trist att du missade Disneyavdelningen på Harrods, men det kommer säkert fler tillfällen.
nouw.com/disneysemester