De första bilderna från Shanghai DIsney Resort

Disney-vardag

Som jag tidigare har berättat var det tänkt att den 6:e Disney Resorten skulle öppna under den senare delen av 2015. Disney har nu gått ut och senarelagt öppningen till någon gång under 2016.

I veckan släppte Disney de första bilderna från Shanghai Disney Resort.

Shanghai Disneyland Hotel kommer att bli ett hotell i lyxkategorin. Det kommer att ha en elegant Art Nouveau stil och ha 420 rum. En del av rummen kommer att få en fantastisk utsikt över Shanghai Disneyland.

Så här är det tänkt att det kommer att se ut när hotellet är färdigbyggt.

Det kommer även att finnas ett hotell med Toy Story tema med plats för 800 rum. De har kommit ganska långt med byggnaden.

Så här ska det se ut när det är klart

Shanghai Disney Resort kommer att ha den första parken (Disneyland) med ett helt land dedikerat till pirater. Pirates of the Carribean är en av de allra mest populäraste attraktionerna som finns i parkerna världen över. I Shanghai kommer attraktionen att bli större och med mer effekter än någon annanstans. När man tittar på bilderna är det svårt att inte bli imponerad.

När man åker mellan de här piratskeppen känner man sig nog liten...

Så här är det tanken att besökarna ska uppleva samma scen.

Jag ser fram emot fler bilder från Shanghai Disney Resort, och jag hade inte haft något emot en resa till Shanghai när parken och resten av Resorten har öppnat ;)​

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer