Dags att boka Disneyland Paris Run Weekend

Disneyland Paris, Disney-vardag

Funderar du på att springa ett av loppen på Disneyland Paris i september? För dig som vill passa på och boka ett paket med boende på ett av Disneys hotell är det hög tid att bestämma sig. De olika paketen håller på att ta slut och redan nu är ett par av hotellen fullbokade med paketen.

Det är en stor fördel att bo på ett av Disneys hotell och boka ett paket med boende och "bibs" (startnummer). Bibsen tar fort slut och du riskerar att missa ditt lopp. För de som bokar paketen sparas en del bibs. Eftersom de större loppen; 10k och halvmaraton är på morgonen med start kl 7.00 (samling tidigare), så är det en stor fördel att kunna gå till starten från ditt hotell istället för att köra själv eller ta taxi.

Jag har bokat mitt paket och kommer att bo på samma hotell som ifjor; Disney's Hotel Cheyenne som är ett av Disneys två budgethotell.

Disneyland Paris Run Weekend är en otrolig upplevelse där du får springa genom parkerna och även backstage. Det finns flera barnlopp för de yngre barnen, ett familjelopp på 5k, ett 10k lopp och ett halvmaraton lopp. Du kan också välja olika "challenges" där du springer flera av loppen. Min man kommer t.ex. att springa 5k, 10k och halvmaraton.

Jag sprang 10k loppet (jag gick mer än sprang) och det var en otrolig upplevelse att få springa genom tomma parker med cast members som hejade på längs vägen.

Du kan boka genom att ringa ett av Disneyland Paris Run nummer som du kan se här: Book Disneyland Paris Run Weekend eller via ett av Disneyland Paris Run partners. Jag har bokat via https://www.sportstoursinternational.co.uk/ precis som jag gjorde förra gången.


Jag har inget samarbete eller samröre med Disneyland Paris eller Sport Tours.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer