Dagens Tips för Walt Disney World: Transport till parkerna

Walt Disney World

Hur tar man sig till Disneyparkerna? Bor du på ett av Disneys hotell, så går det bussar från alla hotellen var 10:e minut. På vissa hotell går det även båt eller Monorail. Den transporten är självklart gratis. Bor du på ett av Disneys hotell, så har du även gratis parkering om du väljer att köra dit.

Bor du utanför Disney, så är det enklast att köra med egen bil, parkeringen kostar ca $18 per dag. Vissa hotell erbjuder transport till parkerna mot en avgift. Kolla med ditt hotell!

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Hej är det alltså gratis att parkera bilen på Magic Kingdom om jag bor på ett Disney hotell? Vi ska bo på Animal Kingdom Lodge och som jag har förstått det så går det inte så många bussar dit.
disneysemester
disneysemester,
Hej! Animal Kingdom Lodge är nog mitt favorithotell på WDW. Att ha en savann med giraffer utanför balkongen är verkligen speciellt. Du har absolut gratis parkering på Disneys parker om du bor där. Bussarna går lika ofta från hotellet som från andra, däremot ligger hotellet längre ifrån parkerna. Jag rekommenderar att köra till parkerna, förutom till Magic Kingdom. På Magic Kingdom parkerar du på TTC och måste därifrån ta Monorail eller båt och med bussen blir du avsläppt direkt vid parken. Trevlig resa!
nouw.com/disneysemester