Dagens Tips för Disneyland Paris: Hur många dagar i parkerna

Disneyland Paris

En av de vanligaste frågorna som jag får om Disneyland Paris gäller hur många dagar som man "behöver" i parkerna. Svaret beror på om det är ditt första besök, om du har barn med dig (och hur gamla de är), om du ska bo på ett av Disneys hotell eller inne i Paris, i vilken takt som du gillar att gå i parker, vilken tid på året som du ska besöka parkerna o.s.v..

Men, generellt sätt så:

Disneyland Park behöver minst 2 dagar om du ska hinna med det mesta. Du kan uppleva mycket under en dag, men risken är att du mest stressar från en attraktion till nästa och du kommer ändå inte att hinna med allt.

Walt Disney Studios Park kräver en hel dag. Du bör hinna med det mesta under en dag, speciellt om du är på plats vid öppning (kl 10) och har en plan för hur du ska gå inne i parken.

Försök att avsätta tid till att sitta ner och njuta av att vara på plats, istället för att stressa mellan attraktionerna. En glasspaus i rätt tid betyder oftast mer än att uppleva en extra attraktion. Du kan ju alltid komma tillbaka en annan gång. :)

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer