Caracter greetings i Disneyland Resort Paris

Disneyland Paris

Många tror att det vimlar av Disneyfigurer på Disneyland. Det är sant, det gör det också! Men,det man behöver vara beredd på är att det ofta är långa köer. 

Pluto möter gärna besökare
Pluto busar ofta
Långben överraskar Pluto

På Disneyland Resort Paris (DLP) kan man möta figurerna på olika sätt:

 • Anordnade köer inne på någon av de två parkerna. Beroende på vilken Disneyfigur det är, så kan köerna vara mycket långa. I broschyren som man tar när man går in i parkerna står det platserna för figurerna och mellan vilken tid som de är där. Det är oftast bäst att vara på plats tidigt. 
 • Gående fritt inne i parkerna. De kommer gående utan att det har annonserats och även i samband med enklare parader. Tyvärr blir det ofta kaos runt figurerna, och dessvärre är det en hel del besökare som har mycket svårt att vänta på sin tur. Var beredd på att knuffas lite och se till att ingen tränger sig förbi dig/ ditt barn.
 • VId s.k. "caracter meals" där Disneyfigurerna går runt mellan borden när man äter. Det finns tre olika platser i DLP som erbjuder caracter meals. Se mitt tidigare inlägg om var och vad man ska äta på DLP.
 • På ditt Disneyhotell. Detta är utan tvekan det lugnaste sättet att få möta de älskade figurerna. Om du bor på ett av Disneyhotellen (se tidigare inlägg) står det listat på ditt hotell när det kommer Disneyfigurer dit. Ofta är det någon av de Fab 5 (Musse, Mimmi, Kalle, Långben, Pluto) men det kan också vara någon annan. Det är oftast ingen kö alls, och du får mycket längre tid med figurerna.
Whoody  är populär
Många samlar på autografer
Snövit skriver gärna autografer
 •  vara någon annan. Det är oftast ingen kö alls, och du får mycket längre tid med figurerna.
 • Vilka figurer kan man då förvänta sig att möta? Förutom de Fab 5 är naturligtvis prinsessorna mycket populära, men man vet aldrig vilka figurer som kan dyka upp från dag till dag. Letar du efter en viss Disneyfigur, så fråga på Guest Services om just din favorit kommer att göra ett framträdande. 

  Musse och Mimmi är allra populärast!
  Alla fotografier är privata och från några av våra besök på Disneyland Resort Paris

  Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


   Mia - Din Disneyexpert

  Gillar

  Kommentarer

  sarahelfstrom
  sarahelfstrom,
  Vad interessant blogg du har! Jag har alltid velat åka till Disney land, det verkar väldigt roligt! Delta gärna i min "dagens blogg" som jag för första gången har på min blogg. Det skulle vara väldigt roligt! Kram :)
  nouw.com/sarahelfstrom