Budget Topp 10 Tips för Disneyland Paris

Disneyland Paris

Låt oss vara ärliga - en resa till Disneyland Resort Paris är inte billig. Men, det går att resa dit och uppleva allt det där som man vill uppleva och dessutom utan att betala för mycket. Jag älskar Disneyland Paris och jag lyckas resa dit ofta utan att spränga banken. Här kommer mina bästa tips:

  1. Planera din resa i tid - Ibland ändras semesterplaner, men genom att vara ute i god tid kan du planera boende och resan tid tidigt och ha koll på de olika erbjudande som kommer. Du kan själv välja var och hur du ska bo istället för att vara tvungen att ta det som finns kvar.
  2. Lågsäsong - Titta på kartan över när det är högsäsong respektive lågsäsong på disneylandparis.se Högsäsongen på Disneyland Paris brukar inte börja förrän efter första veckan i Juli eftersom de franska skolorna håller sommarlov senare än vad vi är vana vid. Lågsäsong gör att det är mindre besökare i parkerna och att det finns fler erbjudande som sparar pengar till dig.
  3. Boendet - Vill du spara mycket pengar, så kan du bo en bit ifrån Disneyland Resort Paris. Men, ofta är skillnaden inte så stor som man kan tro. Jag rekommenderar alltid att man bor på ett av Disney's hotell. Man får tidigare inträden till en av parkerna, du har nära till parkerna, och du bor mitt i Disney-känslan. När du jämför boendet, så glöm inte att räkna med faktorer som att du inte behöver bil om du bor på Disneyhotellen (förutom Davy Crockett Ranch), du behöver inte betala för transport till parkerna från ditt hotell, biljetterna ingår i priset och det finns många erbjudande med rabatter.
  4. Boendet - vilken typ av boende vill du ha? Vi bor gärna på Davy Crockett Ranch, som är lite annorlunda än Disney's andra hotell. Du måste ha en egen bil här, och det ligger lite längre ifrån parkerna (du har dock gratis parkering vid parkerna). Här bor du i en egen liten stuga och har vardagsrum med kök och separata sovrum. Du har också en uteplats. Vi har ofta bilen full med matvaror och lagar de flesta målen här. Vi sparar mycket pengar genom att själva göra middag.

Restauranger - Kolla upp vilka restauranger som finns inom Disneyland Resort Paris så att du inte får skrämselhicka när notan kommer. Går det bra med snabbmat till lunch om man äter en mer ordentlig middag utanför parkerna på kvällen? (se gärna nr 4) på Disney Village finns McDonalds och Earl of Sandwich och de har klart bättre priser än restaurangerna inne parkerna.

Om ni inte tar med er egen mat, så finns det många snabbmatsrestauranger att välja på. Men räkna med 10€ per person!

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer