Bokbesvikelse

Disney-vardag, Disney Cruise Line

Jag lånade en nyutkommen bok på biblioteket. Jag har väntat länge på den, men blev klart besviken när den kom. Jag är mycket glad att jag inte köpte den, utan orkade vänta på den.

Boken är riktig tjock och har en del bra information om kryssning i allmänhet, men det mesta är självklarheter.

Det som gjorde mig mest besviken är att informationen om Disney Cruise Line är minst sagt kortfattad och dessutom inaktuell på många ställen. Visserligen hade jag inte förväntat mig mycket information om DCL eftersom det är ett då litet rederi i förhållande till Royal Carribean och Carneval, men felaktig info? För en bok som själv säger sig vara uppdaterad på allt det nya för 2017, så är det dåligt att mycket info är förändrade sedan mer än 3 år tillbaka och det har de fullständigt missat.

Informationen om Disney Magic är från innan renoveringen under hösten 2014. Restauranger och mängder med utrymmen och underhållning ändrades då.

Disney Wonder genomgick sin renovering ifjor vilket överhuvudtaget inte nämns.

Informationen om Disney Dream stämmer till största delen även om de missade en del små förändringar som gjordes under hösten 2015.

Disney Fantasy hade sin premiärtur under våren 2012. En del info stämmer inte, utan det verkar som informationen är från innan den togs i bruk.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer