Boka restauranger på Disneyland Paris

Disneyland Paris

Hur bokar man bord på någon av restaurangerna på Disneyland Paris?

På många av restaurangerna behöver du inte boka bord om du inte kommer under högsäsong, men en del av restaurangerna är mycket populära. Är någon speciell restaurang som du ser fram emot att äta på, så är det en bra idé att boka i förväg för att inte bli besviken.

Tyvärr går det inte att boka online, utan här är dina valmöjligheter:


  • Ring och boka bord. Du kan ringa +33 (0) 1 60 30 40 50 upp till 2 månader i förväg. Numret går till Frankrike, men alla operatörer pratar engelska.
  • Ring och boka från ditt Disneyhotell. Bor du på ett av Disneys hotell finns det en knapp med "Restaurants Reservations" för att komma direkt till reservationer.
  • Receptionen på ditt Disneyhotell. I receptionen kan de ringa och ordna en reservation till dig om du vill, de kan också ta reda på vilka restauranger som du kan välja på om ditt förstahandsval inte är tillgängligt.
  • City Hall på Disneyland Park och Studio services på Walt Disney Studios Park. Om du vill boka ett bord till senare under dagen när du redan befinner dig inne i en av parkerna, så kan du gå hit, så hjälper de dig med att göra en reservation.
  • Gå direkt till restaurangen som du är intresserad av. Du kan se om de tar Walk Inns och de kan också boka en tid till dig senare, bara prata med Cast Membern som möter dig.

Fotot är från restaurangen Auberge de Cendrillion och tillhör mig.

Restauranger som bör förbokas är de tre restaurangerna med Caracter Dining, men även några av de andra restaurangerna är populära och är de ett måste är det alltid säkrast att boka. Oftast kan du dock få ett bord samma dag om du är lite flexibel med tiden.

De populäraste restaurangerna är:

Auberge de Cendrillion

Innoventions

Blue Lagoon

Walt's An American Restaurant

Plaza Gardens Restaurant

Bistrot Chez Rémy

Fotot är från Innoventions och tillhör läsaren Lena.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer