Barnfamiljers Topp 10 tips för Disneyland Paris

Disneyland Paris

Mina 10 bästa tips för småbarnsfamiljer som ska till Disneyland Resort Paris

I ett tidigare inlägg har jag gett mina topp tio tips på hur man undviker de längsta köerna på Disneyland Paris. Idag vill jag ge mina topp tio tips för småbarnsfamiljer som ska besöka Disneyland Paris och vill få ut det mesta av sitt besök. Vi har åkt till Disneyland Paris sedan min yngsta son var liten nog att gå i blöja, så jag har mycket erfarenhet som jag vill dela med mig av.

  1. Planera hemma - Du måste inte planera ditt besök in i minsta detalj, men har du gjort lite planering hemma innan, så underlättar det enormt när du kommer till Disneyland Paris. Istället för att stå och läsa en karta och fundera på vart ni ska gå först, kan ni redan vara på väg till fantastiska attraktioner och upplevelser.
  2. Var lyhörd för humöret hos hela familjen. Visst är det bra att planera, men om stora delar av familjen är varm, trött och hängig blir ingen glad av att tvinga dem att åka den där attraktionen just nu. DU kan alltid ändra om i dina planer.
  3. Ta med egen vagn eller sulky. Även om barnen klarar att gå själv, blir de snabbt trötta (parkerna är stora) och det är inte roligt att bära på halvsovande barn. Du har också plats för din packning. Det går att hyra sulkys, men de är av hårdplast, inte särskilt bekväma och går inte att fälla helt.
  4. Ha med dricka och enklare snacks, samt minst ett enklare ombyte per barn. Det är dyrt med dricka, frukt och snacks i parkerna, och med gnälliga hungriga barn är det inte roligt att står i kö för att köpa en dricka. Det är också smidigt att ge dem några russin eller liknande i en kö, det kortar väntetiden. Dessutom hindrar det blodsockernivån att sjunka och gnälliga barn (och vuxna) kan förstöra den bästa semestern.
  5. Ta regelbundna toalettbesök. Speciellt inför lite längre köer, så är det smart att passa på. Vi har stått i en del köer i 20 minuter och nästan kommit fram när en av sönerna har deklarerat att han behöver kissa och det kan inte vänta. Suck! Det finns gott om toaletter på Disneyland Paris, och de är utsatta på kartan som du tar när du kommer in i en av parkerna. Du kan också fråga närmsta Castmember (medarbetare) som du ser, alla kan engelska.
  6. Kolla in POV (Point Of View) videos på Youtube innan besöket. Ibland vet man att barnen kan bli lite rädda för vissa attraktioner, men kanske uppskattar dem efter att de har åkt. Kolla in videorna själv, och varför inte tillsammans med barnen?
  7. Bo på ett Disneyhotell - Detta gör att ni kommer in i Disneyland Park före "dagsgästerna" och hinner åka många populära attraktioner med mindre köer. Disneyhotellen (förutom Davy Crockett Ranch som dock har andra fördelar för barnfamiljer) ligger dessutom så nära att det är enkelt att åka tillbaka (eller gå) till hotellet för att ta en tupplur. Nästan alla hotellen (förutom Cheyenne och Santa Fe) har dessutom pool, vilket brukar vara populärt. Handlar du saker i någon butik inne på Disney, får du det också gratis levererat till ditt hotell och slipper bära runt på det.
  8. Använd Baby Care - stationerna inne i parkerna. Det här är rum med toaletter anpassade för små barn, mikrovågsugnar för värmning av barnmat och lugna platser för amning. Det är också här som "upphittade" barn hamnar i väntan på sina föräldrar. Vilket för mig till...
  9. Håll era barn i handen om de inte sitter i vagnen/sulkyn. Med så många besökare i parken varje dag är det lätt att förlora dem ur sikte. (Det finns också mycket roligt som distraherar barn här) Skriv ditt mobilnummer (med landskod) på armen på barnen eller på en lapp i t.ex. skon som barnen vet om. Visa barnen hur de känner igen en Cast Member (arbetare på Disneyland Paris) och hur de ska visa telefonnumret.
  10. Var förberedd!!! Jag kan inte nog poängtera detta. Man måste inte planera allt, men kunskap är makt. Du kan undvika onödiga köer till attraktioner som ni inte är intresserade av och ni vet vilka attraktioner som passar er bäst. Vill du veta vilka attraktioner som finns, så kolla gärna igenom mina tidigare inlägg om alla delar av de båda parkerna. Jag har gjort fullständiga "genomgångar" av parkerna och de olika "länderna, med alla attraktioner och restauranger.

Alice Curiosity:s Labyrinth är rolig för både stora och små. låt barnen upptäcka all roliga återvändsgränder och överraskningar.

Slottet är vackert även i småregn och från baksidan.

Kolla upp vilka attraktioner som passar just dina barn. Space Mountain är en intensiv berg och dalbana som inte passar alla.

Missa inte paraden. Den är en upplevelse för både vuxna och barn.


Alla foton är privata och tillhör mig

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer