Allears

Nästa inlägg om mina favoriter av Disneywebsidor handlar om det bästa verktyget för att planera en Disneysemester till Walt Disney World (fast det går naturligtvis minst lika bra att läsa min blogg och fråga mig 😉).
Allears har all info om Walt Disney World samt en mindre del om Disneyland i Kalifornien och Disney Cruise Line.

Den här sidan är uppdaterad på det mesta gällande Walt Disney Worlds fyra parker, de två vattenparkerna, shoppingdistriktet och Disneys hotell. Här kan man hitta uppdaterade menyer från alla restauranger på WDW oavsett om det är ett snabbmatsställe eller en fin restaurang. Alla restauranger har recensioner och fullständiga menyer med priser, så att det blir lätt att planera. Det finns också bilder utifrån och inifrån restaurangerna. Alla är tydligt inlagda under rubriker med var man kan hitta dem.

Behöver man så mycket planering? För mig som älskar att planera är det toppen, men det kan också vara bra om man har någon i familjen som är petig med maten. En annan fördel är att det kan vara enklare att planera matbudgeten.

Det mest användbara på Allears är nog hotelldelen. Här kan man läsa ingående fakta och tips om de olika hotellen samt tips, råd, kartor, foton och recensioner.

Som exempel har jag här visat ett av Disneys mellanklass hotell: Carribean Beach Resort

Läsarnas recensioner är både positiva och negativa.

Allears har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på (gratis) och som kommer per mail en gång i veckan.

Naturligtvis finns de på Facebook också. Facebooksidan är inte så aktiv i jämförelse med hemsidan. Jag är inne på hemsidan varje dag 😊

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer