Alla regler för Disneyland Paris vid öppning efter Coronaviruset (Covid-19) stängningen

Disneyland Paris, Disneyparker

Disneyland Paris meddelade igår att de kommer att påbörja en successiv öppning den 15/7. Det här kommer att gälla för alla gäster i sommar:


Den 15/7 kommer Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Village och Disney's Newport Bay Club att öppna.
Andra hotell som kommer att öppna i sommar:

  • Disney's Hotel Cheyenne - 20/7
  • Disney's Hotel Santa Fe - 3/8
  • Disneyland Hotel - 7/9

Disney's Seqouia Lodge och Disney's Davy Crockett Ranch kommer att vara stängt under hela sommarsäsongen och kommer att få ett öppningsdatum senare. Disneys nyrenoverade hotell Disney's Hotel New York - Art of Animation som skulle ha öppnat i juli, nämns inte från Disneys sida alls.

Alla Disneys hotell kommer att ha följande regler:

Både gäster och Cast Members måste bära mask. Extra rengöring av rum och allmänna utrymmen. Ingen daglig städning av hotellrummen om inte gästen specifikt begär det. Extra säkerhetsåtgärder i rummen samt in- och utcheckning kommer även att införas. I allmänna utrymmen kommer restriktioner ske och enbart en familj kan använda hissarna i taget.

I Parkerna:

Biljetter / Inträde:

Antalet gäster som får vistas i parkerna begränsas. Detta gör att man måste ha bokat datum för att besök. Om man bor på ett av Disneys hotell och biljetterna ingår, så har man tillgång till parkerna under hela sin vistelse. Om man har köpt biljetter som är datummärkta/tidsbestämda gäller dessa och man måste inte göra något. Har man däremot biljetter utan datum eller Annual Pass (årskort) måste man boka datum för besöket. I början på juli kommer Disneyland Paris öppna Online Reservation System för att boka besöksdatum. Var ute i god tid, för att få tillgång till ett besöksdatum. Har du inte ett datum bokat enligt ovan blir du nekad inträde i parkerna. Detta måste göras i förväg. Biljetter kan inte köpas på plats.

Shower och evenemang:

Shower och parader är inställda under sommaren inklusive den stora paraden "Stars on Parade" och fyrverkerishowen Disney Illumnations. Inga datum för när shower och parader kommer tillbaka är släppta. Lekplatser och makeover varianter som Princess for a Day och ansiktsmålningar är stängda.

Köer och attraktioner:

FastPass och Single Rider kommer inte att finnas. Rider Switch (Baby switch) kommer dock fortfarande att kunna användas för de med yngre barn. Alla köer kommer att ha markeringar för att visa på avstånden mellan familjer. Alla attraktioner kommer att begränsa hur många som åker vid varje tillfälle och anpassa avstånden.

Masker:

Alla gäster som är över 10 år och alla Cast Members måste bära mask. Maskerna måste vara på under hela dagen med undantag för när man äter. Detta gäller även vid fotografering!

Meet & Greet:

De vanliga Character Meets med Disneyfigurerna eller prinsessorna kommer inte att finnas. Figurer från Disney, Pixar, Star Wars och Marvel kommer att finnas i parkerna i större utsträckning än tidigare. Besökare kommer inte att kunna komma lika nära figurerna och inga kramar eller liknande är möjligt. Figurerna kommer att kunna ses för en selfie på lite avstånd istället. (Tänk på att mask måste vara på alla besökare under fotot) Magic Shots från Disneys officiella fotografer kommer också att finnas, där Disneyfigurer läggs in digitalt i fotot senare.

Städning och desinfektion:

Det kommer att finnas över 2 000 tvättstationer för handtvätt och med handsprit. Extra städning och desinfektion kommer att ske i parkerna.

Affärer:

Affärer kommer att vara öppna, men antalet besökare som tillåts vistas i varje affär begränsas. Dörrar kommer att vara antingen ingång eller utgång, inte användas till båda. Plexiglas kommer att sättas upp vid kassorna och besökare uppmanas att betala med kort.

Restauranger:

Restauranger kommer att ha begränsat antal gäster och borden har större mellanrum. Bordsbokning kommer rekommenderas och kommer troligtvis att vara nödvändigt. Bufférestauranger kommer att omvandlas till "Family Style" där maten kommer till borden, men fylls på om man önskar. Take Away kommer att införas i parkerna så att man kan sitta på andra ställen.Alla fotot tillhör Disneyland Paris

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer