30 stays i 30 days - The bucket list family på Walt Disney World

Walt Disney World

The Gee family kallas sig för "The Bucket List Family" och är mycket aktiva på sociala media med ett stort antal följare. Garrett designar appar för mobiler och för ett antal år sedan sålde han en av sina appar för flera miljoner dollar. Familjen valde att sälja sina tillgångar och istället resa världen runt. De försörjer sig på pengarna från den sålda appen och Garrett designar fortfarande en del appar under resorna. De två barnen är fortfarande inte i skolålder, så frågan är vad som kommer att hända då.

Disney sponsrar familjen med en speciell resa på Walt Disney World som används i reklamsyfte och har fått stor spridning.

Under 30 dagar kommer familjen att bo på olika Disneyhotell varje natt. De kommer också att besöka parkerna och rapportera därifrån. Varje dag hittar du nya klipp och bilder från deras äventyr. Du hittar dem både på deras egna sidor och på Disney Parks Blog och på Walt Disney Worlds officiella Instagram. Den officiella sidan för äventyret hittar du här: 30 stays 30 days


En del kommentarer på internet är hur jobbigt som det måste vara att byta hotell varje dag. Jag är riktigt avundsjuk på familjen. 30 dagar på Walt Disney World, få prova alla Disneys hotell, uppenbara fördelar utan köer och dessutom gratis? Vilken dröm!

Bilderna är från Disneys officiella promotionmaterial.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer